12-річна донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу протестує поруч з новою дружиною батька: вибивається з сім’ї

Відомий український бізнесмен турецького походження показав, як відпочиває зі своєю родиною. Донька Мурата Налчаджиоглу Софія кардинально вибивається з сім'ї

Мурат Налчаджиоглу, відомий бізнесмен турецького походження, переїхав до України після знайомства зі своєю колишньою дружиною Ані Лорак. Зіркова пара довгий час перебувала у шлюбі та встигла стати батьками спільної доньки Софії, але через подружні зради чоловіка розпалась. Нині скандально відома артистка Ані Лорак проживає у росії та зустрічається з іспанським тренером з йоги. А ось Мурат Налчаджиоглу знайшов нове кохання та навіть встиг одружитись зі своєю дівчиною.

На початку цього літа зіркова пара відгуляла весілля під Києвом, а після скромної і водночас вишуканої вечірки вирішила відзначити своє свято у подорожі. Мурат Налчаджиоглу відвіз свою новоспечену дружину Лілію Реус та їхніх доньок від попередніх стосунків на свою батьківщину, в Туреччину. Там усі часто гуляють, багато відпочивають і насолоджуються компанією одне одного.

Донька Лілії Реус Саша вже встигла подружитись із донькою свого вітчима, Софією Налчаджиоглу. Дівчата, хоч і зовсім не схожі одна на одну, але знайшли спільну мову. Що стосується стилю, то донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу має свій, особливий стиль, який взагалі не схожий на те, як одягається нова дружина її тата зі своєю донькою. Зокрема, це можна побачити на нових кадрах, які чоловік опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Мурат Налчаджиоглу показав кадри своєї доньки з дружиною та падчеркою
Мурат Налчаджиоглу показав кадри своєї доньки з дружиною та падчеркою

На опублікованих кадрах неозброєним оком видно, що Софія Муратівна одягається у відмінному від зіркових рідних стилі. Так, 12-річна донька Ані Лорак і Налчаджиоглу полюбляє просторий одяг оверсайз. Крім того, дівчинка воліє одягатись у темні відтінки, коли її зведена сестра та мачуха полюбляють світлий і жіночний одяг.

Хай там як, але обрані наряди завжди пасують Софії. Ба більше, такі образи чудово демонструють характер дівчинки та її особисті вподобання. Донька Мурата Налчаджиоглу та Ані Лорак не намагається бути на когось схожою.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.