Де зараз і чим займаються Василь Вірастюк, Гарік Бірча, Максим Неліпа та Геннадій Попенко: їх не впізнати

Відомі українські чоловіки після початку повномасштабної війни в рідній країні не залишились осторонь. Де зараз перебувають та чим займаються популярні зірки

Чимало відомих українських чоловіків після початку повномасштабної війни виїхали за кордон. На жаль, на них публіка звертає набагато більше уваги, ніж на тих, хто цього дійсно гідний. Що відомо про тих знаменитостей, які після 24 лютого минулого року не покинули країну у найважчий момент.

Василь Вірастюк

Де зараз Василь Вірастюк
Де зараз Василь Вірастюк

Відомий український спортсмен свого часу здобув неабияку популярність завдяки великій силі. Знаменитість завоював титули Найсильнішої людини України та світу, а у часи повномасштабної війни не відсиджується у стороні. Нині Василь Вірастюк активно займається волонтерством, їздить у найгарячіші точки України та допомагає доставляти у різні куточки країни амуніцію, продукти та інші необхідні речі.

Максим Неліпа

Де зараз Максим Неліпа
Де зараз Максим Неліпа

Відомий український актор і ведучий, який починав свою кар’єру з шоу “Програй мільйон” та “Підйом”, а у часи до повномасштабної війни виступав у команді “Дизель Шоу”, нині залишається у рідній країні. Ба більше, знаменитість не зміг залишатись осторонь трагічних подій, тому пішов захищати Україну до лав армії.

Геннадій Попенко

Де зараз Геннадій Попенко
Де зараз Геннадій Попенко

Відомий український телеведучий у червні торік вступив у лави української армії. Знаменитість нині встигає буквально все – і служити, і зніматись у новому сезоні свого шоу “Загублений світ”, і навіть займатись волонтерством.

Гарік Бірча

Де зараз Гарік Бірча
Де зараз Гарік Бірча

Відомий український актор Гарік Бірча здобув особливу популярність після головної ролі у комедійному серіалі “Віталька”. Нині знаменитість служить у лавах української армії. Захищати Батьківщину знаменитість, за його словами, пішов добровольцем. Гарік Бірча за понад рік служби встиг отримати звання головного сержанта.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.