Почав на “Інтері”, а закінчив на “Новому каналі”: де працював Сергій Притула, який закінчив кар’єру цього року

Відомий український телеведучий свого часу здобув шалену популярність. Після початку повномасштабної війни Притула заявив, що не збирається повертатись на телебачення

Сергій Притула, відомий український телеведучий у минулому та громадський діяч і волонтер сьогодні, починав свою кар’єру багато років тому. Найбільшу популярність знаменитість здобув, коли працював у дуеті з Олександром Педаном та Ольгою Фреймут, але і після цього зірка продовжував створювати чудові проєкти, які стали улюбленими для багатьох його фанатів.

З початком повномасштабної війни життя Сергія Притули безповоротно змінилось. Знаменитість повністю сконцентрував свою увагу на волонтерській діяльності та запустив потужний фонд. В одному з інтерв’ю волонтер зробив сенсаційну заяву – навіть після перемоги та завершення війни він не збирається повертатись на розважальне телебачення. На тлі такої новини пропонуємо пригадати, де починав і завершував свою кар’єру Притула.

Сергій Притула заявив, що не повернеться на розважальне телебачення навіть після війни
Сергій Притула заявив, що не повернеться на розважальне телебачення навіть після війни

Відомий український ведучий починав свою кар’єру на радіо в рідному Тернополі. А ось що стосується кар’єри зірки на телебаченні, то вперше Притулу побачили на телеканалі “Інтер”. 2004 року знаменитість прийшов на кастинг програми “Було ваше, стало наше” та незабаром з’явився на екранах мільйонів українців.

Пізніше Сергія Притулу запросили працювати до столиці. Там майбутня зірка всеукраїнського масштабу швидко призвичаївся до шаленого темпу великого міста. Незабаром після переїзду Притула став резидентом Comedy Club UA, а також працював над власними проєктами на радіостанціях. Важливий виток у кар’єрі Притули трапився 2008 року, коли він разом із Педаном і Фреймут почав вести ранкове шоу “Підйом”. Цього ж року знаменитість активно писав, продюсував і знімався у шоу “Файна Юкрайна”, яке буквально побило всі рекорди та стало одним із найпопулярніших проєктів у всій країні.

На якому каналі Сергій Притула починав і завершував кар'єру
На якому каналі Сергій Притула починав і завершував кар’єру

Останніми розважальними проєктами за кар’єру Сергія Притули стали шоу “Хто зверху?”, в якому він почав зніматись 2012 року, та “Вар’яти”, яке стартувало 2009 року. Довгий час знаменитість “світився” у цих телепередачах, але з часом заявив, що більше не з’явиться у нових випусках. “Вар’яти шоу” залишились без Притули у серпні 2020 року, а ось у “Хто зверху?” зірка знімався до початку повномасштабної війни.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.