Рік без Руслани Писанки: як за 12 місяців без кохання всього свого життя змінився вдівець Ігор Ісаков

Відома українська актриса Руслана Писанки відійшла у вічність рівно рік тому. Як за цей час змінився чоловік покійної артистки та якими були для нього останні 12 місяців?

19 липня минулого року відійшла у вічність легендарна українська актриса та телеведуча, яка була кумиром мільйонів українців. Зірка за своє життя надихнула чимало людей та стала для багатьох буквально провідною зорею. Руслана Писанка завжди, навіть попри найважчі випробування долі, була усміхненою, радісною та щирою людиною, яка дивилась на світ крізь призму позитиву та завжди підтримувала цим близьких.

Смерть української знаменитості стала ударом для всієї країни, втім найважче загибель коханої пережив її чоловік Ігор Ісаков. Зіркова пара була у шлюбі з 2012 року та встигла досягнути неабиякого успіху. Знаменитості надихали своїм коханням і гармонійними стосунками, а чоловік боровся за свою дружину до останнього.

Останній рік для Ігоря Ісакова виявився доволі важким. Вдівець навіть після смерті своєї коханої продовжував жити в їхньому спільному домі. За словами чоловіка, кожен сантиметр їхнього сімейного гніздечка нагадує йому про покійну дружину. Ігор Ісаков в інтерв’ю для “ЖВЛ” провів екскурсію будинком і навіть показав свій гардероб. Там він з особливою увагою та акуратністю продовжує зберігати цінні речі своєї коханої.

Зі смерті відомої актриси Руслани Писанки пройшов рік
Зі смерті відомої актриси Руслани Писанки пройшов рік

Вчитись жити без Руслани Писанки Ігорю Ісакову було особливо важко, адже за їхнє подружнє життя чоловік майже ніколи не залишав своєї дружини. Навіть коли актриса вирушала у гастролі або йшла на роботу, її чоловік докладав максимальних зусиль, аби чи не завжди бути поруч із коханою. В інтерв’ю Ісаков зізнався, що не збирається змінювати нічого в їхньому спільному будинку, скільки б років з моменту загибелі дружини не пройшло.

Знаменитість не приховує того факту, що життя без коханої йому дається важко. Втім, він продовжує рухатись вперед і несе з собою пам’ять про легендарну Руслану Писанку. Навесні цьогоріч Ісаков розповідав, що планує перевидати популярну книгу рецептів української актриси.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.