Знаменитості з Харкова: Марія Бурмака, Дантес, Комаровський, Сергій і Сніжана Бабкіни прославили першу столицю

Українське місто Харків давно прославилось – не лише багатою історією, але й видатними постатями, яких колисало та вирощувало. Хто з відомих українських зірок народився у першій столиці України?

Сучасне й динамічне місто з мільйонними можливостями та безліччю перспектив вдало поєднує у собі модерність з повагою і шаною до минулого. У першій столиці України виросло та побувала багато людей, які стали відомими і на всю країну, і на весь світ. Пригадуємо, хто з представників українського шоубізнесу народився та виріс у Харкові.

Сергій та Сніжана Бабкіни

У листопаді 1978 року у Харкові народився майбутня зірка українського року. Першим, що у своєму житті побачив Сергій Бабкін, виявились стіни харківського пологового будинку. Зростав знаменитість в цікавій родині, де мати була вихователькою у дитячому садку, а тато – військовим. Вже у дитинстві рідне місто надихнуло майбутнього артиста пов’язати своє життя з творчістю, адже змалку хлопчик почав займатися танцями, малюванням та грав на флейті.

Майбутня дружина відомого українського музиканта Сніжана Бабкіна також народилась і виросла у Харкові. Місто займає окреме місце в серці зіркової дружини, адже вона завжди з теплом та любов’ю відгукувалась про свою маленьку батьківщину. До слова, Сніжана Бабкіна з дитинства також займалась танцями – спочатку 13 років бальними, а потім захопилась сучасним стилем, а саме верхнім брейком.

Зіркове подружжя Сергій і Сніжана Бабкіни народились і виросли у Харкові
Зіркове подружжя Сергій і Сніжана Бабкіни народились і виросли у Харкові

Володимир Дантес

Відомий український співак і гуморист Володимир Дантес з’явився на цей світ також в одному з пологових будинків Харкова. На відміну від багатьох зірок, які теж народились у першій столиці України, після випуску зі школи знаменитість вирішив не їхати підкорювати Київ, а залишатись навчатись вдома.

Євген Комаровський

На початку 1960-х років у Харкові народився Євген Комаровський, відомий український дитячий лікар і кандидат медичних наук. Батьки майбутнього медика були корінними харків’янами, а працювали на турбінному заводі інженерами. А ось їхній син вирішив обрати для себе зовсім іншу професію.

Марія Бурмака

Відома українська співачка Марія Бурмака починала свою кар’єру багато років тому, а ось хист до написання музики відчула ще в юності. На творчі звершення майбутню зірку надихало рідне місто – артистка народилась та виросла у чудовому Харкові.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.