facebook

Знаменитості з Харкова: Марія Бурмака, Дантес, Комаровський, Сергій і Сніжана Бабкіни прославили першу столицю

Українське місто Харків давно прославилось – не лише багатою історією, але й видатними постатями, яких колисало та вирощувало. Хто з відомих українських зірок народився у першій столиці України?

Сучасне й динамічне місто з мільйонними можливостями та безліччю перспектив вдало поєднує у собі модерність з повагою і шаною до минулого. У першій столиці України виросло та побувала багато людей, які стали відомими і на всю країну, і на весь світ. Пригадуємо, хто з представників українського шоубізнесу народився та виріс у Харкові.

Сергій та Сніжана Бабкіни

У листопаді 1978 року у Харкові народився майбутня зірка українського року. Першим, що у своєму житті побачив Сергій Бабкін, виявились стіни харківського пологового будинку. Зростав знаменитість в цікавій родині, де мати була вихователькою у дитячому садку, а тато – військовим. Вже у дитинстві рідне місто надихнуло майбутнього артиста пов’язати своє життя з творчістю, адже змалку хлопчик почав займатися танцями, малюванням та грав на флейті.

Майбутня дружина відомого українського музиканта Сніжана Бабкіна також народилась і виросла у Харкові. Місто займає окреме місце в серці зіркової дружини, адже вона завжди з теплом та любов’ю відгукувалась про свою маленьку батьківщину. До слова, Сніжана Бабкіна з дитинства також займалась танцями – спочатку 13 років бальними, а потім захопилась сучасним стилем, а саме верхнім брейком.

Зіркове подружжя Сергій і Сніжана Бабкіни народились і виросли у Харкові
Зіркове подружжя Сергій і Сніжана Бабкіни народились і виросли у Харкові

Володимир Дантес

Відомий український співак і гуморист Володимир Дантес з’явився на цей світ також в одному з пологових будинків Харкова. На відміну від багатьох зірок, які теж народились у першій столиці України, після випуску зі школи знаменитість вирішив не їхати підкорювати Київ, а залишатись навчатись вдома.

Євген Комаровський

На початку 1960-х років у Харкові народився Євген Комаровський, відомий український дитячий лікар і кандидат медичних наук. Батьки майбутнього медика були корінними харків’янами, а працювали на турбінному заводі інженерами. А ось їхній син вирішив обрати для себе зовсім іншу професію.

Марія Бурмака

Відома українська співачка Марія Бурмака починала свою кар’єру багато років тому, а ось хист до написання музики відчула ще в юності. На творчі звершення майбутню зірку надихало рідне місто – артистка народилась та виросла у чудовому Харкові.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.