Продюсер Лободи розказала, скільки коштує один візит співачки в елітний район Москви

За її словами, цифри коливаються від трьох до десяти мільйонів.

Продюсер популярної співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна дала інтерв’ю російському ведучому Сергію Манієву. Зірки розмовляли в прямому ефірі в Instagram. Нагадаємо, що напередодні Мінаєв нецензурно висловився про творчість виконавиці.

Під час трансляції Натела розповіла про те, скільки коштує виступ артистки на корпоративі. Вона зауважила, що ціна залежить від формату заходу. Також, називаючи суму замовнику, директор співачки орієнтується на рівень доходу та місце проживання.

«Ціна варіюється від віддаленості від Москви. У Москві, в Барвисі від трьох до десяти мільйонів. Ну, насправді, є весілля – це один цінник. Весілля артисти не дуже люблять. Є корпоратив великої компанії, просто корпоратив, коли гуляють співробітники – це інший цінник. Пора року визначає, коли ти розумієш, що вересень не самий хлібний місяць, ти вже опускаєшся в ціні», – розповіла Крапівіна.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.