Вражаюче схуд і дійшов до Євробачення: як змінився переможець “Х-Фактору 4” Сашко Порядинський

Переможець четвертого сезону "Х-Фактору" Сашко Порядинський досягнув неабиякого успіху після завершення проєкту. Як сьогодні живе знаменитий артист?

Український співак Олександр Порядинський здобув особливу популярність після участі та перемоги у четвертому сезоні вокального змагання “Х-Фактор”. Знаменитість, здавалося б, зник після фіналу телепроєкту, втім насправді йому вдалось досягти неабияких успіхів. Розповідаємо, як змінився після перемоги в шоу артист Сашко Порядинський.

Історія майбутнього артиста почалась у селі Кухарка Чернігівської області – саме там знаменитість з’явився на світ у багатодітній сім’ї. Першою талант хлопця помітила його хрещена. Вона порадила хлопцеві подумати про кар’єру вокаліста та допомогла йому почати виступати в одному з місцевих клубів. Тоді Сашко Порядинський показав себе з найкращої сторони, за що його нагородили великою кількістю відзнак.

Коли юнакові виповнилось 15 років, він вирішив взяти участь у змаганні “Х-Фактор”. Тоді Сашко виконав пісню Івана Ганзери “Не плач, тато” і миттєво завоював прихильність і членів журі, і телеглядачів. Боровся за перемогу Порядинський у команді Дубцової та в результаті став переможцем – у суперфіналі молодий артист виграв два мільйони гривень.

Яким був на Х-Факторі Сашко Порядинський
Яким був на Х-Факторі Сашко Порядинський

Після участі у шоу Сашко Порядинський зумів завоювати неабияку популярність, тому почав гастролювати Україною. Знаменитість їздив різними містами рідної країни з концертами, а після завершення школи вступив до Харківської державної академії культури. Там юнак опанував естрадний і народний спів.

Як виглядає Сашко Порядинський після схуднення на 60 кілограмів
Як виглядає Сашко Порядинський після схуднення на 60 кілограмів

2020 року Сашко Порядинський спробував свої сили у Національному відборі на Євробачення. Тоді знаменитість представив англомовну пісню Savior та вразив усіх потужним вокалом і чудовим звучанням. Хлопець розповів у своїй пісні про самотність у сучасному світі та зайняв четверте місце.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.