Їв хліб із цибулею, бо на більше не вистачало грошей: як пройшло бідне дитинство Олександра Пономарьова

Сьогодні відомий український музикант Олександр Пономарьов побудував успішну кар'єру та на нестачу грошей на скаржиться. Втім, зростав знаменитість у бідній родині

Відомий український музикант Олександр Пономарьов давно здобув популярність і став одним із найвідоміших та найуспішніших артистів сучасності. Знаменитість свого часу зачарував наставників неймовірним голосом і великим талантом, а нині артист продовжує будувати кар’єру та займатись творчістю попри всі виклики долі та життєві випробування.

Завдяки своїй наполегливості та розуму Олександру Пономарьову вдалось стати не лише відомим, але й заробити достатньо грошей для комфортного життя та забезпечення своїх дітей. Втім, так розпоряджатись коштами артист міг не завжди. Дитинство майбутньої зірки було важким, адже зростав Пономарьов у злиднях у рідному Хмельницькому, коли майже нічого не було їсти.

В одному з інтерв’ю відомий музикант пригадував, що у дитинстві йому часто доводилось їсти хліб із цибулею, адже іншої їжі в родині просто не було.

Олександр Пономарьов провів дитинство у бідності та постійній потребі виживати
Олександр Пономарьов провів дитинство у бідності та постійній потребі виживати

Потяг до творчості та музики знаменитість відчував у самому дитинстві. Батьки Олександра Пономарьова, хоч і були людьми незаможними, все-таки знайшли спосіб заробити грошей на гітару для сина. Подаровану батьками річ юний артист беріг як зіницю ока та постійно навчався нового, вивчав музику та починав творити.

Коли батьки Олександра Пономарьова побачили, чим захоплюється їхній син, одразу почали думати про те, як посприяти його інтересам. У 13 років майбутня зірка українського шоубізнесу отримала в подарунок від мами й тата фортепіано.

На музичну школу грошей батькам Олександра Пономарьова не вистачило, втім, придбавши своєму синові інструмент, мама й тато артиста вже поклали початок його кар’єрі. Після завершення школи знаменитість зумів вступити до музичної академії та навчатись там. Вдалось Пономарьову це завдяки безперечному таланту. Хоча у школі він і належав до хуліганських компаній, з часом йому вдалось змінитись.

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.