34-річний Позитив зізнався, хто зрадив у першому шлюбі: “Це зіпсувало наші стосунки остаточно”

Олексій Завгородній, якого публіка більше знає під ім'ям Позитив, мав міцний і тривалий шлюб. Та рано чи пізно всьому приходить кінець. Чи була присутня зрада у 8-річному співжитті з Анною?

Нині колишній напарник Наді Дорофєєвої по дуету “Время и Стекло” перебуває у нових стосунках. Оприлюднювати ім’я обраниці на широкий загал Олексій вважає “не на часі”. Каже, що й у попередньому шлюбі теж тримав особисте життя за сімома замками та навіть не дозволив зробити фоторепортаж з весілля з Анею для глянцю.

Перша дружина Позитива прочитала СМС-листування чоловіка

І хоча всі давно здогадуються, що серце артиста полонила Юлія Сахневич, сам Позитив ані пари з вуст про неї в інтерв’ю, щоб не хайпувати на цій темі. Сказав лише, що кохана займається з дітьми й танцює, як і всі довкола.

З Юлією Сахневич Позитив виступав у Танцях із зірками

Майбутнє весілля він хоче зробити таким, щоб догодити обраниці. Вона йому вже про це розповіла. А йому неважливо, як це відбуватиметься, адже в його житті це свято вже траплялося:

“Це все для неї. А для мене – щось таке. Якщо треба буде – зробимо”.

Чи хоче він таке весілля, як у Наді? Колишня колежанка Дорофєєва запрошувала його на своє друге весілля з Кацуріним, але Олексій відразу сказав, щоб не ставили йому келиха, бо не зможе бути присутнім.

Позитив зізнався, що у першому шлюбі не зраджував Аню. Але іноді вона зазирала в його листування в телефоні й доходила висновків, що фізична зрада таки присутня. З попередніх стосунків чоловік виніс головне правило:

“Слід говорити одне з одним постійно”.

Врешті життя з іншою дівчиною кардинально відрізняється від того, що було в першому шлюбі. Людям має бути цікаво один з одним, треба дослухатися до своєї половинки й намагатися допомагати розв’язувати проблеми. Тоді в парі пануватиме взаєморозуміння й гармонія, певен Завгородній.

Популярне

Схожі статті

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.

Рецепт привезла з-за кордону, а чоловік облюбував з першої спроби: домашні ароматні пельмені “Північні”

Пельмені знайомі та звичні всім нам. Це проста, швидка і смачна страва для всієї родини на будь-яку частину дня. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних, соковитих і ароматних домашніх пельменів.

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.