Пиріг з серіалу “Відчайдушні домогосподарки” – повторюємо смачну випічку від улюблениці всіх Брі Ван де Камп

Навколо лимонного пирога в серіалі "Відчайдушні домогосподарки" відбувались справжні скандали та бої. Ніхто не міг перевершити смакоту від Брі Ван де Камп. Тепер же рецепт доступний всім і, насправді, він не такий і складний

Цей торт підійде для святкової вечері та в якості простого десерту для дітей на кожен день.
Продукти для смачного пирога:

  • мука – 210 грамів
  • олія – ​​115 грамів
  • яйця – 1 штуки
  • жовтки – 4 штуки
  • цедра 1 лимона
  • сік 2 лимонів
  • вода – 300 мл
  • кукурудзяний крохмаль – 120 грамів
  • цукор – 300 грамів
  • масло – 70 грамів
  • білки – 4 штук
  • цукор – 170 грамів

Готуємо лимонний торт з безе

Спосіб приготування досить простий, а потребує уважності. Розпочнемо процес із замішування тіста. Вершкове масло потрібно нарізати кубиками та змішати з борошном, щоб вийшла дрібна крихта. Засипаємо суміш в тарілку та додаємо воду і яєчні жовтки. Тісто можна замішувати руками, або ж використовувати  блендер. Тісто повинно бути еластичним та гладким. Формуємо з тіста кружок, закриваємо плівкою та відкладаємо в холодильник на 30 хвилин.

Смачний лимонний торт з безе
Смачний лимонний торт з безе

Щоб не втрачати час – готуємо лимонну начинку. Для цього з лимонів знімаємо цедру та видавлюємо сік. В невеликій каструлі змішуємо цукор та кукурудзяне борошно. Туди ж додаємо сік і трішки води. Суміш повинна бути не дуже рідкою. Тепер усе збиваємо вінчиком.

Готову масу ставимо на вогонь і продовжуємо постійно помішувати. Суміш буде потроху густішати – це то, що нам потрібно. Як тільки бачите потрібну консистенцію – додаємо яєчні жовтки та лимонну цедру. Також вводимо вершкове масло. Воно необхідно для того, щоб крем став однорідним.

Лимонний торт як в Брі Ван де Камп
Лимонний торт як в Брі Ван де Камп

Повертаємось до тіста – розкачуємо тісто викладаємо в форму. Краї притиснути до стінок. В розігрітій духовці до 200 градусів випікаємо корж 10 хвилин.  Дістаємо готове тісто та додаємо наш крем.

Залишилось лише безе. Для цього яєчні білки збиваємо в круту піну, додаємо цукор та знову збиваємо. Викладаємо безе на крем та відправляємо ще раз в духовку на 10 хвилин при температурі 190 градусів.

Дістаємо торт, охолоджуємо та смакуємо з родиною!

Популярне

Схожі статті

Хтось вареники ліпить, а Леся Нікітюк їх показує: телеведуча засвітила цікаве вбрання та стала сенсацією

Леся Нікітюк давно стала улюбленицею української аудиторії завдяки своєму таланту ведучої та гострому почутті гумору. Нещодавно Леся розважила фанатів жартом, повз якого не змогли пройти читачі.

Пережили коханих на багато років: як почуваються дружини Кузьми Скрябіна, Євгена Огіра, Анатолія Євдокименка

Страшну долю вдови довелося зазнати дружинам Кузьми Скрябіна, Євгена Огіра, Анатолія Євдокименка. Чоловіки померли багато років тому, а жінки й досі зберігають їм вірність.

Що підлити під гортензію прямо зараз для того, щоб кущ став удвічі більшим за літо: всього 1 склянка

Улітку гортензії теж потребують підживлення. Але тут треба не переборщити з органікою. У такому разі отримаєте пишне листя на кущах, а квітки будуть дуже маленькими й непоказними.