“Софія Михайлівна любить учорашню курочку”: найцікавіші факти з біографії Ротару, яка святкує 76-річчя

Відома українська співачка сьогодні святкує свій день народження. Якою насправді є найлегендарніша представниця вітчизняної естради Софія Ротару?

Софія Ротару, відома українська співачка, багато років тому здобула популярність. Знаменитість починала свою кар’єру ще за радянських часів, а у Незалежній Україні стала найвідомішою артисткою країни. Зірка виступає вже не так активно, як у минулому, втім розмови про неї не припиняють вщухати.

Сьогодні, 7 серпня, Софія Михайлівна святкує свій 76-й день народження. З нагоди свята пропонуємо пригадати, яким є характер зірки, яка буквально купається у популярності та славі. За словами своїх колег і підопічних, Ротару – не лише талановита артистка, але й чудова людина.

Якою є характер Софії Михайлівни Ротару в реальному житті
Якою є характер Софії Михайлівни Ротару в реальному житті

Так, в одному з коментарів для журналістів промоутер Софії Ротару Сергій Лавров розповів про характер своєї начальниці. Зірковий менеджер запевняє, що артистка – абсолютно невимоглива та дуже скромна. На відміну від багатьох вітчизняних зірок, Софія Михайлівна не потребує дорогих марок автомобілів, щоб приїздити на них на різні концерти.

Менеджер Ротару розповідає, що співачка не розбирається у марках автомобілів. Саме тому просто просить, аби машина, на якій вона буде їздити на концерти, обов’язково була теплою та не тряслась під час пересування.

Підопічні та колеги Софії Ротару розповіли про її характер у реальному житті
Підопічні та колеги Софії Ротару розповіли про її характер у реальному житті

Цікавим є й інший факт про характер легендарної української артистки. За словами її команди, у побутовому райдері співачки, списку її вимог, завжди є варені домашні яйця та така ж сама домашня курочка. Директор Софії Ротару Сергій Лавров розповів в інтерв’ю для “Комсомольської правди”, що особиста помічниця зірки пані Наталія завжди спаковує у робочу поїздку домашню птицю.

Втім, продовжив свою розповідь Лавров, у готелях зазвичай артистам приносять вечерю. Коли Софії Ротару подають свіжу курку, вона не викидає стару. У такому випадку, пригадав менеджер артистки, зірка просила свою помічницю діставати вчорашню птицю, а свіжу – пакувати.

“Людина вона економна, нічого не викине. У нас навіть колектив жартував: “Наша Софія Михайлівна любить учорашню курочку!” – пригадує директор Софії Ротару.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.