ТОП-5 модних конфузів Світлани Лободи: сукні з розрізами, яким немає межі, нуль білизни та безкінечна бахрома

Останнім часом Світлана Лобода отримує масу критики стосовно своїх повсякденних образів та суконь для виступів. Раніше у співачки також були образи з підбором суконь, а сьогодні такі конфузи один на одному

Лобода має прекрасну доглянути фігуру, якою потрібно хизуватись та використовувати у власній кар’єрі. Але іноді її бажання здивувати прихильників обертається проти неї. Сьогодні розберемо 5 образів Лободи за останній час, які викликали бурю нерозуміння та гнівних коментарів під підписників.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Останній образ який Світлана залишала в своєму інстаграмі з концертного туру. Вона одягнута в відверте боді чорного кольору з прозорими вставками. Поверх співачка накинула срібну бахрому, чимось схожу на кольчугу. Коментарі не заставили себе чекати. Такі відверті образи українці не можуть сприймати спокійно та просять Лободу звертатись за допомогою до стилістів.

Найбезглуздіші образи Світлани Лободи
Найбезглуздіші образи Світлани Лободи

Наступний невдало підібраний образ – це червона сукня незрозумілого крою та дизайну. Навіть стильний піджак та окуляри вибиваються з загальної картини. Незрозумілі квіти величезної форми в зоні грудей, живота та стегон не підкреслюють ідеальну форму співачки, а навпаки зосереджують погляд на недоліках. Деякі особливо прискіпливі коментатори висловили підозри щодо вагітності зірки.

Найбезглуздіші образи Світлани Лободи
Найбезглуздіші образи Світлани Лободи

Не лише концертні плаття Світлани Лободи піддаються критики. Навіть, на перший погляд, звичайний спортивний костюм визвав масу невдоволення. Маючи настільки красиву та витончену фігуру, мати двох дітей спромоглась невигідно її підкреслити дуже тісними велосипедиками.

Найбезглуздіші образи Світлани Лободи
Найбезглуздіші образи Світлани Лободи

Найбільшої критики зазнав образ Світлани Лободи на премії МУЗ-ТВ в 2021 році. Прихильники одразу помітили, що співачка використала накладні стегна. Золотий верх був дуже відвертий, при цьому оголений живіт робив наряд зовсім дивним. Що уже і говорити про низ спідниці – білі волани взагалі ніби з іншої епохи.

Завершуємо хіт парад сукнею, яку Лобода одягла на отримання однієї з російських премій. Лобода підібрала красиву сукню від бренду Gucci. Незважаючи на велику вартість – образ був все ж таки не вдалим.

Модні конфузи Світлани Лободи
Модні конфузи Світлани Лободи

Надіємось, Світлана Лобода, все ж таки почує своїх прихильників та займеться вірним підбором образів для концертів.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.