Нав’язливий фанат, неадекватний сусід і дивний колишній: всі чоловіки Злати Огнєвіч, які ускладнюють їй життя

Відома українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про чоловіків, які буквально заважають їй нормально жити. Знаменитість зізналась, що навіть її сусідові вдається її занепокоїти

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, крім основної своєї роботи, також активно спілкується з шанувальниками на особистій сторінці в Інстаграмі. Знаменитість старається розповідати шанувальникам останні новини зі свого життя, тому підписники артистки завжди залишаються в курсі подій. Так, наприклад, зірка розповідала про надокучливого фана, який став її сталкером, та проблемного сусіда, який не дає їй спокійно жити.

Нав’язливий фанат

Навесні цього року відома українська артистка розповіла фанатам, що у неї з’явився сталкер. Хай би як знаменитість не просила загадкового чоловіка припинити за нею стежити, він продовжував дзвонити та намагався перестріти Злату Огнєвіч біля її будинку. Нещодавно Роман, так звуть переслідувача артистки, знайшов заклад, в якому обідала співачка, та очікував на неї там. Зірка написала заяву-звернення до поліції та чекає на дії правоохоронних органів.

Злата Огнєвіч розповіла про свого нав'язливого шанувальника, який перетворився на сталкера
Злата Огнєвіч розповіла про свого нав’язливого шанувальника, який перетворився на сталкера

Проблемний сусід

Нещодавно співачка розповіла підписникам, що їй набридли скандали з проблемним сусідом. Злата Огнєвіч поділилась, що мешканець квартири навпроти постійно сперечається з нею через абсурдні причини. Тепер він незадоволений тим, що артистка занадто гучно ходить власною квартирою після 10 вечора.

Дивний колишній

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний зустрічались півтора місця, перш ніж розлучитись
Злата Огнєвіч та Андрій Задворний зустрічались півтора місця, перш ніж розлучитись

Що стосується романтичного фронту знаменитої української співачки, то і тут знайшовся чоловік, який свого часу зіпсував життя артистки. Мова йде про колишнього бойфренда Злати Огнєвіч, з яким вона познайомилась під час знімання реаліті-шоу “Холостячка-2”. Зіркова пара розійшлась через півтора місяця після фіналу проєкту, а ініціатором став Андрій Задворний. Він зазначив, що причина розриву – відсутність почуттів і любові до Огнєвіч. Співачка дуже важко відходила від розставання.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.