Пенсіонерка закохалась, як дівчинка: історія любові Валюхи та Івана Будько, яка переросла з екранної у реальну

Тетяна Кравченко стала відома завдяки головній ролі у комедійному серіалі "Свати". Виявляється, стрічка подарувала актрисі не лише визнання, але й сильні почуття до одруженого колеги

Відома російська актриса українського походження, хоч і зганьбилась підтримкою чинного російського президента та війни, розв’язаної ним проти України, для багатьох запам’яталась саме роллю у серіалі “Свати”. Знаменитість довгий час грала головну роль у комедійній стрічці, а її незмінним напарником був Федір Добронравов, який, до слова, сьогодні також підтримує російську диктатуру.

Хай там як, але славнозвісна парочка – Валюха та Іван Будько – прославились на все вигадане у серіалі “Свати” село. Знаменитості настільки точно відтворили своїх персонажів, що, схоже, втратили межу між реальністю та сценарієм. В один момент Тетяна Кравченко усвідомила, що має сильні романтичні почуття до свого колеги. Складністю виявився той факт, що Федір Добронравов – одружений.

Тетяна Кравченко зізналась, що вона відчувала сильні романтичні почуття до свого колеги Добронравова
Тетяна Кравченко зізналась, що вона відчувала сильні романтичні почуття до свого колеги Добронравова

“Мене потягнуло вже у реальному житті, знаєте… Закохалась прямо, я приставала до нього. Як добре, що він відмовив мені”, – розповіла в ефірі однієї з телепрограм відома російська актриса Тетяна Кравченко.

Оскільки зірковому дуету потрібно було й надалі спокійно працювати у парі, Федір Добронравов вирішив взяти вирішення так званого “конфлікту” у свої руки. З часом акторові вдалось спокійно та без негативних наслідків урегулювати ситуацію, що ставала на заваді не лише спільній роботі, але й особистому життю.

Тетяна Кравченко та Федір Добронравов довго грали в одній комедійній стрічці Свати
Тетяна Кравченко та Федір Добронравов довго грали в одній комедійній стрічці Свати

Детальніше про історію стосунків, які так і не стали реальністю, дивіться у новому відео на YouTube-каналі “Одна хвилина”. У сюжеті ви дізнаєтесь, як Тетяна Кравченко живе сьогодні, а також, як актрисі вдалось пережити нерозділене кохання.

Популярне

Схожі статті

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?