10 років коми: як виглядала дочка 50-річної Висоцької і 86-річного Кончаловського до хвороби

Життя зіркової доньки перевернулось з ніг на голову, коли їй тільки виповнилось 14 років. Якою була Маша Кончаловська до того, як впала у кому, яка триває вже 10 років

Життю зіркових спадкоємців заздрить велика кількість людей. Як правило, майже кожному здається, ніби все життя цих дітей буде забезпеченим, безтурботним і щасливим, якщо вони народилися в розкоші та зі срібною ложкою в роті. Щоправда, багато прикладів доводять зовсім протилежне. Саме так сталося з дочкою знаменитого кінорежисера Андрія Кончаловського та його дружини, актриси та телеведучої Юлії Висоцької, життя якої змінилося практично в одну мить.

Якою була Маша Кончаловська до коми

Через рік після весілля Андрія Кончаловського та Юлії Висоцької, 28 вересня 1999 року, на світ з’явилася їхня прекрасна донька Марія Михалкова-Кончаловська, яка стала справжньою улюбленицею всієї зіркової родини. Батьки обожнювали свою життєрадісну та завжди усміхнену доньку. Проте, все кардинально змінилося 12 жовтня 2013 року, коли в одну мить їхнє щасливе та безтурботне сімейне життя було поділено на до та після.

Якою була донька Андрія Кончаловського та Юлії Висоцької до коми
Якою була донька Андрія Кончаловського та Юлії Висоцької до коми

Відпочиваючи всією родиною на півдні Франції, подружжя орендувало автомобіль. В один день машина, за кермом якого знаходився режисер, вилітає на зустрічну смугу, стикається з іншим автомобілем, а Кончаловський не може впоратись з управлінням. Він та його дружина відбулися легкими забоями, а ось 14-річна Маша, яка була не пристебнута ременем безпеки, постраждала сильніше.

Як виглядає донька Андрія Кончаловського та Юлії Висоцької
Як виглядає донька Андрія Кончаловського та Юлії Висоцької

На щастя медична допомога приїхала на місце аварії дуже швидко, і дівчинку на гелікоптері доставили в госпіталь Марселя, де лікарі вирішили занурити пацієнтку в медикаментозний сон. Всі довгі 10 років батьки Маші, як і всі родичі, категорично відмовляються говорити про стан здоров’я зіркової спадкоємиці. Єдине, що стало відомо пресі, це те, що кілька років тому дівчинку перевезли з Франції до елітної московської клініки, де вона проходить лікування донині.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.