Настя Каменських зробила африканський пірсинг носа: молодиться як може у свої 36 років, аби захоплювати Потапа

Не секрет, що, як би хто не пручався, вікові зміни у зовнішності з роками торкнуться кожного. Ця чаша не омине нікого. А оскільки, як відомо, світ належить молодим, то людина всіма засобами буде чинити опір старінню. Особливо це стосується зірок естради та кіно.

Днями у своєму інстаграмі популярна співачка та дружина Олексія Потапенка Настя Каменських розмістила своє чергове фото, на якому уважні читачі розгледіли, що 36 річна Настя, явно бажаючи не відставати від молоді та зберегти цікавість до себе аудиторії слухачів молодшого покоління, зробила собі африканський пірсинг носа.

Як до цього поставився її чоловік Потап не відомо, але, за ради справедливості, треба сказати, що виглядає Настя не погано на свої роки.

Відчувається, що вона слідкує за своєю зовнішністю — доглянуте обличчя та нігті, явно не велика вага, правда, не досить натреновані м’язи.

Хоча останнє, вірогідно, пов’язане з втомою від напруженого ритму життя, в якому зараз постійно перебуває співачка. Про це вона пише, коментуючи своє фото.

Настя  розмірковує, як не зійти з дистанції, коли всіма силами прагнеш дійти до своєї мрії або поставленої мети.

З коментаря можна зрозуміти, що Каменських працює зі своєю ментальністю, ділиться своїми мудрими думками про швидкоплинність та цінність життя. Це повною мірою характерно для людини, яка подорослішала і має за плечима певний життєвий досвід.

Прихильники співачки дуже гаряче відгукнулися на її думки.

“Настюня, дякую тобі! Хай любов і гармонія буде в кожній людині! У всьому!”,- пише одна жінка.

“Люби життя й себе, а все інше буде добре”,- підказує Каменських інша шанувальниця.

“Крім нас про нас краще ніхто не попіклується”,- впевнено резюмує третій фанат.

А от дехто вважає, що над текстами до світлин артистки працюють професійні спічрайтери.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.