З перукарні – прямісінько на радіо: як змінилось життя переможця “Х-Фактора 5” Дмитра Бабака

У п'ятому сезоні популярного вокального змагання "Х-Фактор" здобув перемогу Дмитро Бабак. Ким співак працював до своєї творчої кар'єри та чому наважився на такі кардинальні зміни?

Життя Дмитра Бабака після участі в популярному вокальному шоу “Х-Фактор” доволі сильно змінилось. Знаменитість здобув перемогу у п’ятому сезоні телепроєкту та вдався до розвитку творчої кар’єри. Втім, в один момент Бабак полишив усе заради кар’єри перукаря. Що відомо про життя зіркового артиста за межами сцени вокальних змагань?

Дмитро Бабак після перемоги в Х-Факторі 5

Інтерес до музики та співу у Дмитра Бабака з’явився у доволі юному віці. Вже у 8 років майбутній артист почав пробувати свої сили в улюбленій справі. Втім, після закінчення школи знаменитість вступив до технічного навчального закладу та здобував освіту за фахом слюсаря з ремонту авто. З часом юнак зрозумів, що не може йти всупереч своїм бажанням підкорити велику сцену.

Ким був Дмитро Бабак до участі в п'ятому сезоні вокального змагання Х-Фактор
Ким був Дмитро Бабак до участі в п’ятому сезоні вокального змагання Х-Фактор

Тоді майбутній співак полишив навчання у технічному виші та вступив до Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Там Дмитро Бабак отримав диплом за спеціальністю “естрадний спів”. Свої теоретичні знання випускник вирішив перевірити на практиці. Перш ніж взяти участь та виграти в Х-Факторі, Дмитро Бабак взяв участь у “Голосі країни”. Там він дійшов до супербоїв, але поступився Христині Соловій.

Історія артиста на Х-Факторі почалась у Донецьку, де він невдало заспівав і не пройшов у відборі. У Дніпрі юнакові дали другий шанс і він просто підкорив журі своїм талантом і вміннями. Тоді Дмитро Бабак виконав пісню J’ai peur з мюзиклу “Ромео і Джульєтта”. Врешті-решт, знаменитість здобув перемогу та почав активно займатись творчістю.

Чому Дмитро Бабак раптово залишив кар'єру артиста та почав працювати перукарем
Чому Дмитро Бабак раптово залишив кар’єру артиста та почав працювати перукарем

З моменту перемогу у вокальному проєкті та до початку повномасштабної війни знаменитий український артист активно займався своєю творчістю. Він випускав нові пісні, працював над альбомами та створював кліпи. Втім, після 24 лютого 2022 року Бабак поставив творчість на павзу, пройшов курси перукаря та почав працювати за новим фахом. Але надовго чоловіка не вистачило – вже зовсім скоро він почав працювати на радіо.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.