Як виглядає донька Оксани Марченко та чим займається у вільний час невістка ведучої: дівчата не переймаються

Телеведуча Оксана Марченко виїхала з України ще до затримання її чоловіка Віктора Медведчука. Зробила кілька відеозвернень на підтримку чоловіка й затихла. З'ясувалося, що разом із кумою путіна до москви подалися й донька та невістка знаменитості.

Схоже, складні часи для сімейства минули, і родина об’єдналася за межами України. Про це можна судити з повідомлень у соцмережах невістки Марченко та її спільної доньки з Медведчуком. Дівчата раптово вигулькнули в московщині.

Дарина Медведчук

Молодша дитина Оксани Марченко вже давно перебуває в країні-агресорці. Дарина є студенткою московського дослідницького університету, де опановує професію економістки. Дівчина перейшла на 3 курс. Та якщо зазирнути в рейтинги вищої школи економіки, виявляється, що студентка Медведчук пасе задніх.

Донька Оксани Марченко за підручниками не сидить

Як видно зі скрінів вишу, вона посідає 27-е місце ззаду, перебуваючи на 228-ій позиції з 255-ти. З такими знаннями на дівчину чекає шлях хіба що в паломниці, як у матусі, а не у великий бізнес.

Катерина Чернишук

Дружина Богдана Марченка не афішує місце свого перебування в соцмережах. Більше того після 24 лютого 2022 року вона зробила ще один акаунт, в який закрила доступ широкому загалу. Та Максиму Савчуку вдалося докопатися до істини.

У московському бутику Катруся обрала не найдорожчу сукню

Коли невістка Оксани похвалилася селфі з дорогого бутика, журналіст відразу визначив за інтер’єром, що це московська торгова точка Julitoo. Лук, який приміряє на себе Катруся, коштує не більше 30 тисяч гривень. Напевно, вигнання родини з України таки підкосило сімейний бюджет, і дівчині доводиться економити. Раніше вона вбиралася в більш люксові й вартісні речі.

У Каті є сестра-близнючка, яка ділиться світлинами чи то з Туреччини, чи то з Кіпру. Тож не виключено, що Богдан із Катериною й синочком, якого назвали на честь Медведчука, мешкають десь поруч й лише іноді відвідують родичів на московщині.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.