Донька була незапланованою, а про сина мріяла: як Єфросиніна стала мамою двох дітей і кого з них любить більше

Відома українська ведуча та благодійниця – мати двох дітей. Знаменитість пригадала минуле та розповіла про те, як дізналась про те, що вагітна вперше

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча, журналістка та благодійниця зуміла не лише досягти успіхів у кар’єрі, але й стати щасливою мамою двох дітей і коханою дружиною. Зірка вже багато років перебуває у шлюбі з Тімуром Хромаєвим, з яким виховує старшу доньку Нану та молодшого сина Олександра. Як зірка стала мамою вперше та на кого з дітей чекала більше?

Маша Єфросиніна про своїх дітей

Молодший син відомої української ведучої та журналістки Олександр днями святкував свій день народження. Знаменитість на особистій сторінці привітала сина з днем його народження. Маша Єфросиніна зізналась, що дуже чекала на свою молодшу дитину, а дев’ять років тому її мрія втілилась у реальність. У коментарях до нової публікації шанувальники зазначили, що син зіркового подружжя дуже схожий на свою маму.

Маша Єфросиніна чуттєво привітала свого сина з днем його народження
Маша Єфросиніна чуттєво привітала свого сина з днем його народження

В одному з випусків шоу “Дорослі дівчата”, яке зірка веде зі своєю подругою Олею Поляковою, Єфросиніна зізналась, що свою першу вагітність вона не планувала. Тоді знаменитість будувала кар’єру, була дуже зайнятою та навіть не думала про створення родини. Коли ведуча побачила дві смужки на тесті для вагітності, за особистим зізнанням, ледь не знепритомніла.

Втім, Маша Єфросиніна прийняла рішення народжувати доньку, а її коханий Тімур Хромаєв зробив їй пропозицію. Зіркова пара відгуляла весілля, стала жити разом та виховувати свою доньку.

Маша Єфросиніна пригадала свою першу вагітність старшою донькою Наною
Маша Єфросиніна пригадала свою першу вагітність старшою донькою Наною

Варто зазначити, що попри такі зізнання відома українська ведуча Маша Єфросиніна насправді любить обох своїх дітей однаково. Про це свідчать її слова про сина й доньку, а також постійна радість від їхньої зустрічі. Знаменитість зі своїм чоловіком завжди прагнуть дати своїм дітям усе найкраще, з чого можна і зробити висновок, що зіркове подружжя цінує власних нащадків.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.