Лобода, яка вже відкрито виступає за Україну, заспівала в Кишиневі. Однак розлютила і українців, і росіян

Світлана Лобода відмовилася від позиції мовчання, яку зайняла на початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Однак підписники артистки залишились задоволені далеко не всім стосовно цього шоу - причому обуреними залишились як українські прихильники, так і слухачі з рф.

Світлана Лобода в рамках туру в підтримку свого альбому “Made in U” дала концерт в Кишиневі. Співачка тепло відгукнулася про проведене шоу в своєму Інстаграмі.

Однак у коментарях не всі підписники поділяють захоплення артистки. Найцікавіше те, що на Світлану вилився негатив і з української, і з російської сторони.

Деякі українські коментатори, очевидно, не можуть пробачити співачці її тривале мовчання з приводу того, хто винен у розв’язуванні повномасштабної війни. Так, з її початку Лобода не наважувалася відкрито заявити, що саме рф напала на Україну.

“Зрадниця”

– пише один з коментаторів під публікацією в Інстаграмі.

А російські користувачі Інстаграму, який, як відомо, в рф заборонений, звинувачують співачку в тому, що вона начебто висловлює проукраїнську позицію, однак продовжує співати російською.

“Знову російською?”

“Все ще рипається”

“Якщо так ненавидиш росію, то чому співаєш російською?”

– пишуть коментатори з країни-агресорки.

Лід починає танути

Однак все більше користувачів мережі висловлюють дещо більшу приязність до Світлани, ніж раніше. Одні захоплюються яскравим шоу та харизмою Лободи, інші – тим, що співачка відмовилася від позиції замовчування і вже не боїться відкрито виступати в підтримку України.

“Стільки щирих слів та підтримки нашої рідної України”

“Ваш концерт був дуже крутий”

“Краса, талант, професіоналізм високого рівня”

Однак артистка все ще отримує багато негативу в свою адресу. Одні підписники Світлани, як і раніше, пригадують їй тривале мовчання на початку повномасштабного вторгнення, в тому числі її висловлювання про те, що всі ми – “лише маленькі люди”. А інші прихильники незадоволені, що попри проукраїнську позицію вона продовжує виконувати пісні російською мовою. Прихильники сподіваються, що Світлана все ж зробить вибір на користь суто українського матеріалу, цим самим остаточно підібравши в росіян можливість вважати її “своєю” співачкою.

Українці досі не можуть пробачити Світлані Лободі розмиті формулювання на початку повномасштабної війни
Українці досі не можуть пробачити Світлані Лободі розмиті формулювання на початку повномасштабної війни, в тому числі її висловлювання про маленьких людей

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".