Королівські подарунки. Стало відомо, якими презентами обмінялися Меган та Гарі на другу річницю

Про це розповіли анонімні інформатори, наближені до королівської родини.

Принц Гаррі та Меган Маркл одружилися 19 травня 2018 року. Кілька днів тому подружжя відзначило другу річницю весілля.

Вперше таку вагому подію вони святкували без представників королівської родини далеко від Британії. Крім того, у зв’язку із пандемією вони не влаштовували гучних вечірок і прийомів для друзів.

За словами інформатора, такий формат святкування, коли вони могли побути наодинці один із одним, парі дуже сподобався.

«Найважливішим для них стало те, що вони змогли насолоджуватися товариством одне одного без будь-яких перешкод з боку», – повідомляє джерело.

Також інфоматор розсекретив, які подарунки зробили один одному Меган та Гаррі. Дружина принца вирішила вразити чоловіка презентом, який виготовила власноруч.

«Меган зробила для Гаррі листівку і від руки написала красивий і сентиментальний текст, постаравшись виразити у словах свою любов. А Гаррі здивував її величезним букетом троянд і обручкою».

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.