Нікого вести на 1 вересня: 36-річна Каменських, 49-річний Данилко та інші українські зірки, що не мають дітей

Хтось із перелічених зірок свідомо зробив вибір почекати з дітьми, а комусь просто не вдавалося стати щасливим сім'янином з тих чи інших причин.

Першого вересня українські знаменитості навперебій ділилися світлинами своїх дітей, що зустріли свято Першого дзвоника. Однак серед вітчизняних зірок є й ті, для яких не актуальна вся ця метушня, що розпочалася з початком нового навчального року – звичайно, це знаменитості, які не мають дітей.

Андрій Данилко

Андрій Данилко вважає, що йому не дано створити сім'ю
Андрій Данилко вважає, що йому не дано створити сім’ю

На відміну від свого яскравого персонажа – Вєрки Сердючки – артист Андрій Данилко є доволі стриманим і мало розповідає про своє життя. Відомо, що 49-річний артист досі не був одружений і немає дітей.

Андрій зізнавався, що, на його думку, йому просто не дано створити сім’ю. Він розповідав, що не став сім’янином не тому, що не бажає, а тому, що не виходить. Однак Якщо раніше артист переживав через це, то зараз він вже змирився.

Андрію Данилку вже давно приписували роман з його колегою і виконавицею ролі мами Вєрки Сердючки Інною Білоконь. Однак вона вже давно перебуває в щасливому шлюбі з чоловіком Олегом.

Настя Каменських

Не дивлячись на очікування багатьох фанатів, Настя Каменських досі не стала мамою
Не дивлячись на очікування багатьох фанатів, Настя Каменських досі не стала мамою

На відміну від інших представлених у цьому списку зірок, 36-річна Настя Каменських ще не переступила навіть 40-річний рубіж. Однак шанувальники співачки пам’ятають час, коли вона ще не розкрила широкому загалу свої відносини з Потапом. Хоча чутки, що учасників дуету “Потап і Настя” пов’язує не лише робота, ходили із самого його заснування.

Тож, коли в 2019 році все-таки стало відомо, що пара готується до весілля, фанати з новими силами почали стежити за новинами про можливу вагітність улюбленої артистки. Однак поки що їх сподівання залишаються марними – зіркове подружжя хоч і досі разом, але спільних дітей не має.

Тож із зіркового подружжя дитина є лише в Потапа – в 2008 році в його першому шлюбі з Іриною Горовою народився син Андрій.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська заявила, що нарешті готова пізнати щастя материнства
Наталія Могилевська заявила, що нарешті готова пізнати щастя материнства

Наталія Могилевська в нещодавньому інтерв’ю зізналася, що замислилася про народження дитини тільки після початку повномасштабної збройної агресії рф проти України. Так сталося, що страшна подія стала для співачки початком нового життєвого витка: за її власним зізнанням, з першими днями вторгнення вона зустріла особливого чоловіка, з яким у неї зав’язалися серйозні стосунки. 48-річна артистка заявила, що зараз, як ніколи, готова до щастя материнства.

До цього Наталія, за її словами, не була готова стати матір’ю. Можливо, відсутність “тієї самої” людини грала в цьому важливу роль – адже Могилевська 2 рази була одружена, і обидва шлюби закінчились розлученням.

Руслана Лижичко

Руслана Лижичко прожила у щасливому шлюбі багато років, однак вони з чоловіком не стали батьками
Руслана Лижичко прожила у щасливому шлюбі багато років, однак вони з чоловіком не стали батьками

50-річна співачка Руслана Лижичко найбільше відома своєю тріумфальною перемогою на Євробаченні в 2004 році. Однак найбільш віддані шанувальники знають, що вона вже 28 років живе у шлюбі зі своїм чоловіком – продюсером Олександром Ксенофонтовим.

Але не дивлячись на те, що подружжя дуже близьке і навіть працює в одній сфері – тобто в музичному бізнесі – Олександр і Руслана так і не змогли стати батьками. Артистка говорила, що, найімовірніше, це пов’язано з виснаженістю організму. Також співачка вірить в те, що Всесвіт відчуває нестачу в неї енергії та потенціалу, необхідних для материнства.

Олексій Суханов

Олексій Суханов заявив, що тема батьківства для нього доволі болюча
Олексій Суханов заявив, що тема батьківства для нього доволі болюча

Ведучий Олексій Суханов, який має російське походження, але після нападу рф зайняв однозначну позицію у підтримку нашої країни, також поповнює перелік тих, хто не пізнав щастя батьківства. Популярний ведучий був одружений, причому шлюб тривав 13 років. Однак пара все ж розлучилася в 2016 році через причини, подробицями яких Олексій не бажає ділитися.

49-річний ведучий взагалі з обережністю відноситься до особистих відомостей, якими ділиться з громадськістю та журналістами. Так, Суханов зізнався, що зараз в його житті серйозні та щасливі стосунки. Однак він не хоче ділитися подробицями про них через небажання другої половини світитися в медіапросторі.

Стосовно ж дітей, Олексій говорить лише те, що для нього це болюча тема, однак він усе ж хотів би стати батьком. Крім того, він обмірковує можливість усиновити дитину.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!