Актор популярного українського серіалу заінтригував розмовами про другий сезон

Історія Кайдашевої сім'ї зі стрічки «Спіймати Кайдаша», ймовірно, матиме продовження.

Український актор Тарас Цимбалюк, який зіграв Карпа в «Спіймати Кайдаша», розповів, що не вважає сюжет першого сезону завершеним.

«Історія «Спіймати Кайдаша», звичайно, не закінчена. Взагалі. Там показана сцена звичайної української сім’ї, це гостросоціальна історія. Сім’я, в якій все добре, всі живі-здорові, але вони один одного не чують. Тому, з боку це саме так і виглядає, як в серіалі, на жаль», – розповів Тарас.

Також він додав, що хотів би повернутися на знімальний майданчик проекту.

«Звичайно, я б хотів, щоб «Спіймати Кайдаша» продовжили і дуже хотів би знятися у другому сезоні», – сказав Цимбалюк.

Актор серіалу також поділився своїми враженнями від стрічки. Він зауважив, що «Спіймати Кайдаша» схоже на повнометражне кіно, яке можна переглядати із задоволенням.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.