Вдруге в одну ріку: Білик і Коляденко, Павлік і Репяхова й інші українські пари, які зійшлись після розлучення

Поки одні вважають, що давати людині другий шанс не варто, ці відомі українські зірки залюбки зійшлись та побудували нову історію кохання після гучних розлучень

Доки одним здається, що давати другий шанс людині – марно, адже ще нікому не вдавалось змінити себе докорінно, відомі українські зірки доводять, що вірити у кохання варто. Розповідаємо про найвідоміші зіркові пари, які після тривалої розлуки врешті зійшлись та продовжили історію свого кохання.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова

Відомий український музикант Віктор Павлік знайшов своє справжнє кохання не з першої спроби. До стосунків із набагато молодшою Катериною Репяховою знаменитість перебував у шлюбі тричі. Втім, навіть роман із блогеркою не виявився райдужним і безхмарним. Так, дівчина раніше зізнавалась, що насправді вони з коханим одного разу сильно посварились і навіть розійшлись. Втім, після цього Павлік і Репяхова помирились та досі живуть душа в душу.

Ірина Білик і Дмитро Коляденко

Ірину Білик та Дмитра Коляденка вважають однією з найепатажніших пар українського шоубізу
Ірину Білик та Дмитра Коляденка вважають однією з найепатажніших пар українського шоубізу

Ірина Білик, відома українська співачка, свого часу покохала та почала стосунки з епатажним хореографом і шоуменом Дмитром Коляденком. Зіркова пара довгий час крутила роман, але врешті розійшлась через ревнощі чоловіка. Тепер у мережі все частіше підозрюють, що знаменитості знову разом і навіть могли таємно одружитись. Причиною для такого поголосу є те, що Білик і Коляденко дуже часто бувають разом і постійно натякають на свої стосунки.

Ольга Горбачова та Юрій Нікітін

Відома українська співачка Ольга Горбачова та її чоловік Юрій Нікітін вже давно разом
Відома українська співачка Ольга Горбачова та її чоловік Юрій Нікітін вже давно разом

Стосунки Горбачової та Нікітіна почались далекого 2006 року, втім невдовзі вони розійшлись через швидкоплинне захоплення чоловіка іншою жінкою. Тоді закоханим здавалось, ніби вони нарешті позбулись тягаря, який заважав їм бути щасливим. Проте, коли зірки усвідомили, що насправді не можуть жити одне без одного, вони швидко зійшлись, а їхнє подружнє життя заграло новими фарбами.

Популярне

Схожі статті

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.