Популярна українська модель розповіла про шалені статки

Алла Костромічова розсекретила гонорари у модельному бізнесі.

Популярна модель та ведуча Алла Костромічова в одному із інтерв’ю зізналася, що модельний бізнес приносить їй великий прибуток.  Однак модель зауважила, що такі гроші заробляють дівчата «з ім’ям».

Алла додала, що у цьому бізнесі існує велика конкуренція. Деяким дівчатам щастить одразу і вони підписують перші контракти на великі суми, а іншим доводиться перші рази працювати «у мінус».

Костромічова поділилася, що за один показ заробляє від півтори до трьох тисяч доларів, а її участь у рекламній кампанії коштує 20 тисяч доларів. Водночас вона додала, що манекенниці також сплачують податки на прибуток та ділять гонорари із агентствами, з якими уклали контракт. Тому їм залишається лише 30-40% від гонорару.

Також вона отметила, що зйомки для глянцевих видань не оплачується, оскільки модель працює собі на перспективу, аби набрати портфоліо.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.