Хветкевич – вдома, а Машуковський – на вершині Говерли: яке одностатеве освідчення виявилось романтичнішим

Відомі українські чоловіки, які перебувають в одностатевих стосунках, зробили дуже романтичні пропозиції своїм коханим. Чиє освідчення виявилось найромантичнішим?

Андрій Хветкевич та Олег Машуковський, як виявилось, у реальному житті – справжні романтики. Відомі українські чоловіки вже довгий час перебувають у стосунках зі своїми коханими. Блогер Машуковський днями освідчився бойфренду, а ось Хветкевич вже навіть встиг відгуляти весілля. Пригадуємо, як знаменитості зробили пропозицію руки та серця своїм бойфрендам, та чиє освідчення насправді виявилось романтичнішим.

Як Андрій Хветкевич зробив пропозицію

У стосунках відомого українського бізнесмена та колишнього учасника реаліті-шоу “Холостячка” було чимало цікавого. Так, наприклад, першим на пропозицію наважився нинішній чоловік Хветкевича Феліпа. Тоді Андрій не був готовий до такого серйозного кроку, тому відмовив коханому. Втім, після розставання та сварок Хветкевич взяв ініціативу до своїх рук і запропонував бойфренду вийти за нього. Освідчився знаменитість у домашній атмосфері.

Андрій Хветкевич зі своїм чоловіком Філіппе
Андрій Хветкевич зі своїм чоловіком Філіппе

Як Олег Машуковський зробив пропозицію

А ось відомий український блогер Олег Машуковський – справжній романтик. Знаменитість освідчився коханому чоловікові прям на вершині Говерли. Зірка влаштував для свого обранця романтичну подорож, у фіналі якої встав на одне коліно перед своїм коханим. Олег Машуковський запропонував бойфренду Данилу вийти за нього, поки той милувався краєвидами на вершині Говерли.

Олег Машуковський та його наречений на вершині гори Говерли
Олег Машуковський та його наречений на вершині гори Говерли

Коханий Машуковського відповів згодою, а у коментарях до нової публікації блогера, в якій знаменитість показав, як ховав від коханого обручку, аби той ні про що не здогадався, шанувальники зірки побажали йому щастя та гармонії у майбутньому шлюбі.

Популярне

Схожі статті

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.