Дуже хотів дітей, був багатий і одружений: 5 фактів про чоловіка Полякової Вадима Буряковського, якому 60

Про відому українську співачку Олю Полякову знають всі. А от що відомо про її чоловіка, бізнесмена Вадима Буряковського, який раніше був мільйонером?

Відома українська співачка Оля Полякова давно й щасливо заміжня за бізнесменом Вадимом Буряковським. Зіркова пара познайомилась багато років тому та вже майже 20 років закохані перебувають в офіційному шлюбі. Крім виховання двох дітей, у співачки та бізнесмена багато спільного. Розповідаємо про найцікавіші факти з життя та біографії Вадима Буряковського.

Цікаві факти про чоловіка Олі Полякової

Заведено вважати, що найміцніші стосунки починаються з дружби. Оля Полякова та Вадим Буряковський це довели. Зіркова пара познайомилась на дні народженні бізнесмена, де молода артистка виступала. Пізніше між майбутніми чоловіком і дружиною зародилась дружба, адже Оля Полякова тоді перебувала в інших стосунках, а Буряковський був у шлюбі.

Що відомо про життя та біографію відомого бізнесмена Вадима Буряковського
Що відомо про життя та біографію відомого бізнесмена Вадима Буряковського

Оля Полякова раніше розповідала, що на момент знайомства з Буряковським у нього не було дітей, але він дуже хотів народження нащадків. Хоча у 40 років бізнесмен вже і не сподівався стати батьком, доля подарувала йому та його коханій двох доньок. Лише після новини про вагітність зіркова пара офіційно одружилась.

В одному з випусків шоу “Дорослі дівчата” Оля Полякова пригадала, що на початку своїх стосунків із чоловіком його друзі постійно попереджали його, аби він був обережнішим із такою молодою дівчиною. За словами артистки, нині їхнє оточення приголомшене, що закохані попри всі складнощі вже 20 років разом.

Крім того, відома українська співачка розповідала, що до одруження з нею Вадим Буряковський мав дуже агресивний характер і навіть міг побити людей. За словами знаменитості, після початку їхніх стосунків чоловік став спокійнішим і припинив вирішувати конфлікти кулаками.

У мережі розповіли про найцікавіші факти з життя чоловіка Олі Полякової Вадима Буряковського
У мережі розповіли про найцікавіші факти з життя чоловіка Олі Полякової Вадима Буряковського

Розповідала Оля Полякова і про негаразди у стосунках із чоловіком. Втім, додала знаменитість, найцікавіший факт, який чудово його описує – його шляхетність. Коли подружня сварка доходить до моменту, коли вони обговорюють розлучення, Буряковський говорить, що ніколи не дозволить собі забрати в дружини навіть копійку.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.