Професійні провали українських селебріті: Огнєвіч забула власну пісню, Падалко втратила зуб у прямому ефірі

Відомі українські зірки не такі ідеальні, якими можуть здаватись на перший погляд. Розповідаємо про найгучніші провали представників вітчизняного шоубізнесу

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, та Марічка Падалко, успішна журналістка й одна з найвідоміших в Україні телеведучих, вважаються справжніми майстрами своєї справи. Втім, навіть у найкращих іноді трапляються казуси. Розповідаємо про найяскравіші неприємності, які стались з Огнєвіч і Падалко.

Злата Огнєвіч забула свою пісню

Відома українська співачка Злата Огнєвіч давно здобула популярність на вітчизняній сцені. Знаменитість починала кар’єру багато років тому, а за весь цей час ставалось чимало цікавих, кумедних і навіть неприємних ситуацій. Так, наприклад, нещодавно про одну з таких зірка розповіла шанувальникам на особистій сторінці.

Співачка Злата Огнєвіч розповіла про свій найбільший провал за всю творчу кар'єру
Співачка Злата Огнєвіч розповіла про свій найбільший провал за всю творчу кар’єру

Знаменитість пригадала, як на одному зі своїх концертів, який відбувся ще до початку пандемії коронавірусу вона просто забула слова пісні. Тоді, пригадала Злата Огнєвіч, вона просила про допомогу у свого гітариста – він заспівав текст і зіграв мелодію, поки артистка на тлі підспівувала.

Марічка Падалко втратила зуб у прямому ефірі

Декілька років тому відома українська телеведуча та зірка ТСН Марічка Падалко втратила зуб у прямому ефірі. Знаменитість у ранковому випуску новин віщала з екранів на всю країну, коли глядачі змогли побачити, як з рота журналістки невимушено падає шматок зуба. Пізніше журналістка пояснила, що саме тоді вона ремонтувала свій зуб у стоматолога після неприємної ситуації вдома.

Марічка Падалко пояснила, чому втратила зуб у прямому ефірі новин ТСН
Марічка Падалко пояснила, чому втратила зуб у прямому ефірі новин ТСН

Зірка українського телебачення пригадала, що одного ранку її маленька донька випадково поцілила в її зуб металевим будильником. Пізніше Падалко наважилась на ремонт, але проігнорувала наполегливу рекомендацію стоматолога не надкушувати їжу передніми щелепами. Саме тоді вона пошкодила зуб вдруге, через що він і випав в ефірі.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.