Леся Нікітюк тоді і зараз: як змінилась ікона гумору з Хмельницького за 14 років кар’єри телеведучої

Відома українська блогерка й телеведуча за довгі роки своєї кар'єри дуже змінилась. Пригадуємо, якою раніше була та якою стала крізь роки знаменита хмельничанка

Сьогодні Леся Нікітюк заслужено є однією з найвідоміших телеведучих в Україні. За 14 років своєї кар’єри на вітчизняному телебаченні знаменитість пройшла крізь чимало випробувань та виключно своїми силами пробивала собі шлях на вершину. Пригадуємо, якою була знаменита ведуча до популярності та у перші роки своєї діяльності на ТБ, а також, якою вона стала сьогодні.

Як змінилась Леся Нікітюк за роки кар’єри

14 років тому відома телеведуча починала свою кар’єру у дещо іншій сфері. Під час навчання в університеті знаменитість зацікавилась гумористичною діяльністю. Хоча у майбутньому зірка знайшла себе дещо в іншій професії, саме відмінне почуття гумору подарувало їй неабиякий успіх. Так, перші роки своєї кар’єри знаменитість будувала доволі “простий” образ – гуморної дівчини з Хмельницького.

Якою була багато років тому відома українська телеведуча Леся Нікітюк
Якою була багато років тому відома українська телеведуча Леся Нікітюк

Після участі у гумористичному шоу “Розсміши коміка” знаменитості запропонували вести програму “Орел і Решка”. Саме з цього проєкту почалась кар’єра Лесі Нікітюк у ролі ведучої. У парі з Андрієм Бєдняковим знаменитість зуміла стати одним із найбільших та найгучніших відкриттів на українському телебаченні.

З часом образ Лесі Нікітюк ставав ніжнішим і витонченішим. Знаменита українська ведуча все частіше виходила у світ у вишуканих нарядах, але невіддільною частиною її особистості завжди залишався неймовірний гумор, за який тисячі шанувальників і полюбили зірку.

Леся Нікітюк з роками своєї кар'єри дуже змінилась і стала несхожою на себе раніше
Леся Нікітюк з роками своєї кар’єри дуже змінилась і стала несхожою на себе раніше

Сьогодні зірка є ведучою програми “Хто зверху?”, яку починала вести з Сергієм Притулою. Втім, після початку повномасштабної війни вірний напарник білявки покинув проєкт на користь волонтерства, громадської та політичної діяльності. А ось Леся Нікітюк залишилась ведучою програми про жіночу та чоловічу боротьбу.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.