Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман святкує 39-річчя: романтична історія знайомства і кохання зіркової пари

Дружина відомого українського блогера та журналіста Дмитра Гордона святкує день народження. Як познайомилась і закохалась одна з найяскравіших зіркових пар України

Дмитро Гордон, відомий український журналіст і блогер, та його кохана дружина Олеся Бацман, журналістка й артистка, є однією з найяскравіших зіркових пар українського шоубізнесу. Стосунки знаменитостей починались на роботі, а тепер закохані будують міцні сімейні стосунки та виховують разом трьох спільних дітей. Розповідаємо, як починалась романтична історія Гордона та Бацман.

Історія кохання Дмитра Гордона та Олесі Бацман

В одному з інтерв’ю для “ЖВЛ” відома українська журналістка Олеся Бацман зізналась, що вперше свого майбутнього чоловіка вона зустріла ще за студентських часів. Тоді знаменитість починала свою кар’єру та вирішила знайти роботу у столиці. Розіславши власне резюме, студентка отримала три пропозиції про роботу. Врешті, однією з перших посад зірки стала посада позаштатної журналістки у виданні Дмитра Гордона.

Як познайомились і почали зустрічатись Дмитро Гордон та його обраниця Олеся Бацман
Як познайомились і почали зустрічатись Дмитро Гордон та його обраниця Олеся Бацман

Довгий час Олеся Бацман та її начальник Дмитро Гордон вибудовували виключно робочі стосунки. Майбутні закохані мали ділові взаємини, але вже тоді, зізналась в інтерв’ю знаменита медійниця, вона почала помічати всі позитивні риси характеру й сторони особистості свого начальника, в які пізніше закохалась.

В інтерв’ю Олеся Бацман зізналась, що вона не вірить у кохання з першого погляду, адже для того, аби дійсно полюбити людину, потрібно дуже добре її знати. Знаменитість пригадує, що на момент початку стосунків вони з Дмитром Гордоном бачили одне одного у різних життєвих ситуаціях, тому їм було набагато легше закохатись і побудувати міцний союз.

Дмитро Гордон кумедно відреагував на слова подяки своєї дружини Олесі Бацман
Дмитро Гордон кумедно відреагував на слова подяки своєї дружини Олесі Бацман

Варто зазначити, що стосунки зіркової пари навіть крізь роки разом сповнені здоровим гумором і постійними усмішками. Так, наприклад, відомий журналіст Дмитро Гордон сьогодні привітав свою обраницю з днем її народження, а вона у коментарях зізналась, як сильно любить свого чоловіка. Журналіст у відповідь зазначив, що Олеся Бацман зробила гідний вибір. Таким чином знаменитість із гумором заявив, що він – хороший чоловік.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.