Без Меладзе вона Віра Галушка: що Брежнєва отримала після розлучення з Костянтином, крім розбитого корита

Нещодавно чутки про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе підтвердились. Чи отримала знаменита співачка щось після розриву зі своїм колишнім коханим

Віра Брежнєва, відома українська співачка, нещодавно підтвердила чутки про розлучення зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе. Знаменитість зізналась, що вони розірвали свій шлюб ще минулого року, але разом із тим все ще ставляться одне до одного з повагою. Артистка також попросила шанувальників залишити подробиці свого особистого життя нерозкритими. Саме тому фани навіть не здогадуються про причини розлучення зіркової пари.

Що Меладзе залишив після розлучення Брежнєвій

Про спільне майно відомого композитора та його вже колишньої дружини відомо багато, втім шанувальникам залишається лише здогадуватись, як ексзакохані розділили нерухомість після розлучення. Так, наприклад, буквально за рік до офіційного розлучення Меладзе та Брежнєвої стало відомо, що знаменита пара придбала квартиру у центрі Києва.

Будинок у Києві, в якому жили Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва до початку повномасштабної війни
Будинок у Києві, в якому жили Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва до початку повномасштабної війни

Журналісти програми “Викриття” на каналі LIVE дізнались про те, що знаменита співачка та її чоловік стали власниками квартири біля скляної вежі Skyline. За ринковими цінами, на той момент купівля квартири обійшлась композитору у 825 тисяч доларів. До слова, квартира була записана на його ім’я, а тому можна припустити, що після розлучення, за наявності попередньо оформленого шлюбного контракту, майно відійшло Меладзе.

Варто зазначити, що нерухомість у зіркової пари була не тільки в Україні. Так, наприклад, знаменитості часто бували в Італії, де й придбали свій куточок, аби мати, де зупинитись. Після початку повномасштабної війни Віра Брежнєва деякий час жила в Італії, де зупинилась у котеджі. Про долю цього майна наразі також нічого невідомо.

Якою спільною нерухомістю володіли Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва – подробиці зі ЗМІ
Якою спільною нерухомістю володіли Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва – подробиці зі ЗМІ

Була у зіркової пари нерухомість і у росії. Костянтин Меладзе до певного моменту був володарем двоповерхового будинку у московській області. Не так давно стало відомо, що композитор продав нерухомість, а новий володар заплатив за вишукану оселю близько 3,6 мільйона доларів.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.