Як виглядає колишня дружина Сергія Притули: купив їй велику квартиру, коли вона була вагітна від іншого

Відомий український телеведучий і нині волонтер був одружений двічі. Що відомо про перший шлюб знаменитості та чому його вважають скандальним? Подробиці

Сергій Притула, відомий український телеведучий і волонтер, до свого другого шлюбу з коханою дружиною Катериною вже перебував в офіційному союзі. Найпершим серйозним і довгим коханням артиста стала Юлія з Тернополя. Зіркова пара була разом доволі тривалий час, але врешті-решт вони розлучились. Довго фанати не знали, чому саме колишні закохані вирішили розірвати шлюб.

Перший шлюб Притули

Після розлучення відомого українського волонтера Сергія Притули з його першою дружиною у мережі почали ширитись чутки, ніби шлюб розпався через подружню невірність артиста. Хоча знаменитість довго мовчав і не ділився подробицями всього, що сталось між ним і його колишньою коханою, чоловік вирішив таки розставити крапки над “і”.

Сергій Притула вирішив розповісти про те, чому насправді розпався його перший шлюб
Сергій Притула вирішив розповісти про те, чому насправді розпався його перший шлюб

Так, знаменитість пояснив, що він та його колишня дружина розійшлись мирно та без усіляких образ одне на одного. Сергій Притула спростував чутки і про свою невірність, і про те, що пішов від коханої, тільки-но став популярним. Ба більше, додав артист, до його розлучення з першою дружиною немає ніякого відношення його друга дружина Катерина.

В інтерв’ю для телепередачі “Зірковий шлях” Сергій Притула пояснив, що на момент його весілля з Катериною перша дружина Юлія вже чекала на дитину від іншого чоловіка. Тоді ж знаменитість розповів і про те, що навіть після розлучення він продовжував піклуватись про ексдружину та їхнього спільного сина. Після розриву Притула залишив Юлії двоповерхову квартиру площею 150 “квадратів”, аби вона спокійно та з комфортом виховувала їхню дитину.

Притула зізнався, що його перша дружина була вагітна від іншого на момент його другого весілля
Притула зізнався, що його перша дружина була вагітна від іншого на момент його другого весілля

Варто зазначити, що наразі між відомим волонтером та ведучим і його колишньою дружиною немає жодних непорозумінь чи скандалів. Юлія ніяк не перешкоджає спілкуванню батька з сином. Сергій Притула часто бачиться з дитиною, а до початку повномасштабної війни навіть залучав його до своєї творчої діяльності у рамках шоу “Вар’яти”.

Популярне

Схожі статті

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.