Супермами на сцені: Лілія Ребрик, Оля Полякова, Іра Білик, Alyosha, Олена Кравець та інші зірки-кар’єристки

Кажуть, неможливо побудувати приголомшливу кар'єру та стати щасливою дружиною і мамою. Втім, ці українські красуні довели повністю протилежне. Що відомо про їхнє особисте життя?

У світі існує доволі поширений стереотип – жінка не може побудувати успішну кар’єру та стати щасливою мамою і коханою дружиною. Які українські зірки довели своїм шанувальникам і шанувальницям абсолютно протилежне, читайте у новому матеріалі “Однієї хвилини”.

Лілія Ребрик

Відома українська актриса та ведуча Лілія Ребрик свого часу покохала хореографа Андрія Дикого, який став її чоловіком і батьком її дітей. Зіркове подружжя починало будувати кар’єру багато років тому, а паралельно вони виховували двох доньок. Тепер знаменитості чекають на поповнення і, не зупиняючись, підкорюють разом нові вершини.

Оля Полякова

Українська співачка Оля Полякова зуміла стати успішною артисткою та щасливою мамою
Українська співачка Оля Полякова зуміла стати успішною артисткою та щасливою мамою

Вперше відома українська співачка завагітніла, коли про її талант та здібності ще не знав ніхто. Втім, завдяки допомозі коханого чоловіка Вадима Буряковського артистка стала однією з найпопулярніших представниць своєї професії. Ба більше, на піку популярності знаменитість народила й молодшу доньку.

Ірина Білик

Талановита артистка сьогодні – самостійна жінка, яка самотужки виховала двох синів. Знаменитість за своє життя встигла стати успішною артисткою та забезпечити своїм нащадкам чудове дитинство. Двох дітей співачка народила від різних чоловіків, з якими, на жаль, розлучилась. Втім, ніякі життєві труднощі не завадили їй стати відомою.

Alyosha

Олена Тополя у шлюбі зі своїм коханим чоловіком Тарасом Тополею стала мамою трьох дітей. Зіркова пара спільними силами виховує своїх нащадків, але паралельно знаменитості ще й будують власні кар’єри. Alyosha на досягнутому не зупиняється, тому сьогодні продовжує свій шлях.

Олена Кравець

Скільки насправді дітей у відомої актриси Олени Кравець
Скільки насправді дітей у відомої актриси Олени Кравець

Відома українська актриса та гумористка, яка стала відомою завдяки “Кварталу 95”, стала мамою на самому початку своєї кар’єри. Знаменитість разом із чоловіком Сергієм подарували доньці чудове дитинство та стабільне майбутнє. Вже у 40-річному віці зірка стала мамою двійнят, але і це не зупинило її на шляху до нових досягнень.

Тоня Матвієнко

Відома українська співачка Тоня Матвієнко свого часу завагітніла від коханого хлопця у 16 років. Попри те, що однолітки недолюблювали її через ранню вагітність, знаменитість з допомогою найближчих людей, зокрема померлої нещодавно мами Ніни Митрофанівни, досягла неабиякого успіху. Сьогодні артистка виховує і другу дитину – доньку від Арсена Мірзояна.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.