Чим займаються судді “МастерШеф” у звичайному житті: правда про Ектора, Мартиновську і Ярославського

Дізнайтесь про життя Ектора Хіменес-Браво, новий етап в особистому житті Ольги Мартиновської та благодійну діяльність Володимира Ярославського.

Ектор Хіменес-Браво: шеф-кухар та шоумен

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво, колумбійський шеф-кухар і суддя кулінарного шоу “МастерШеф”, вражає своїм талантом та кар’єрою. Але що стосується його особистого життя, то він має величезну армію прихильниць, і останнім часом цікаві подробиці стосунків Ектора викликають бурхливий інтерес.

Літом 2021 року стало відомо, що Ектор не є одиноким. Його обраницею стала українка, яку він тримає в суворому секреті.

Ектор неодноразово казав, що пишається Україною та планує залишитися тут назавжди. Окрім суддівства в “МастерШеф”, Ектор має власні ресторани в Києві та кондитерську з авторськими рецептами. Також в Україні він володіє власною нерухомістю у затишному передмісті Києва, місті Ірпінь. Цей будинок оточений природою та має всі зручності для комфортного життя.

Ольга Мартиновська: зірка кулінарного шоу

Ольга Мартиновська
Ольга Мартиновська

Ольга Мартиновська – суддя та учасниця кулінарного шоу “МастерШеф”. Народилася в Миколаєві та з дитинства мріяла стати директором ресторану. Проте через хворобу матері їй довелося піклуватися про родину.

Ольга не приховує свого особистого життя. Вона розповіла, що місяць тому почала стосунки з чоловіком, який також пов’язаний з ресторанним бізнесом. Це перший раз за останні роки, коли Мартиновська відчула, що її дуже люблять. За її словами, ці стосунки мотивують її розвиватися та бути щасливою.

Крім цього, Ольга Мартиновська має доньку Віру, яку вона виховує та намагається забезпечити їй комфортне життя. Зараз вона проживає у столиці України.

Володимир Ярославський: Шеф-Кухар та волонтер

Володимир Ярославський
Володимир Ярославський

Володимир Ярославський – відомий український шеф-кухар, ресторатор та суддя проекту “МастерШеф”. Він відомий своєю суворістю та кулінарною майстерністю. Учасники шоу мріють почути його поради та здобути похвалу.

Ярославський також відзначається активною благодійною діяльністю та прагне популяризувати українську кухню та просунути нашу культуру у світі. Він бере участь у підготовці обідів для ЗСУ та Територіальної Оборони від початку війни в Україні.

Часта зайнятість на роботі не залишають Володимиру достатньо часу на особисте життя. Він висловив намір подумати про це ближче до 50-річчя.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.