Близнята Алли Пугачової та Максима Галкіна раптово подорослішали: Гаррі знайшов пророцтво у маминій пісні

Композицію "Все ушли в осень" Алла Пугачова записала ще у 2010 році. Тепер її син Гаррі взяв трек, щоб проілюструвати події останнього місяця. Заразом показав світлини найближчих людей.

У своїй Інстаграм-сторіз Гаррі виклав свою світлину з дуже сумним обличчям. 10-річний хлопчик лежить на підлозі в якомусь тісному приміщенні, підмостивши під голову подушку. Схоже, фото зроблене під час перебування у бомбосховищі.

Сестру-близнючку брат теж сфотографував на такому ж тлі. Ліза не така сумна, як Гаррі. Вона навіть легенько усміхається. Звісно, не обійшлося без світлини батьків Алли та Максима. Вірогідно, вони зроблені ще до війни в Ізраїлі, оскільки на обличчях дорослих немає печатки смутку.

Гаррі Галкін показав сестру Лізу під трек Все ушли в осень

Всі ці кадри син Галкіна супроводив треком мами Алли “Все ушли в осень”. Деякі з рядків пісні з огляду на події після 7 жовтня 2023 року виглядають доволі пророчими:

В городе пусто,

Все ушли в осень.

Без тебя грустно,

С тобой и вовсе.

Або таке:

Я кричу: “Вольно!”

Все ушли в осень.

И меня волны над землей носят.

Гаррі Галкін показав батьків під трек Все ушли в осень

Сама Алла Борисівна не стала коментувати ситуацію з війною, яка застала її з дітьми в Ізраїлі. Вона просто виклала світлини з недавнього дня народження близнят, яке відзначали ще в мирі 18 вересня, зробивши підпис:

“Живемо далі”.

Ходять чутки, що Пугачова з дітьми виїхала на Кіпр, де в родини теж є будинок, і де подружжя завбачливо зробило громадянство ЄС. У Максима на листопад було заплановано 16 концертів у різних ізраїльських містах. Звісно, у зв’язку з оголошеним у країні воєнним станом їх довелося скасувати.

Галкін сповістив, що обов’язково зустрінеться зі своїми шанувальниками, тільки пізніше. Мовляв, вдалося визначити інші дати для виступів.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.