Валерій Харчишин зізнався, що вживав наркотики

Про це він розповів під час спільного ефіру з Олею Поляковою в соціальних мережах.

Лідер гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин провів спільний ефір зі співачкою Олею Поляковою в Instagram. Під час трансляції вони зіграли у гру «Правда або дія». У ході бесіди він зізнався, що свого час пробував різні наркотики.

Харчишин зауважив, що не приймав ін’єкційні наркотики та важкі психоделічні препарати. Артист пробував марихуану та екстазі. За його словами, після вживання наркотиків у нього на обличчі була виражена перевтома. Одного разу він своїх зовнішнім виглядом навіть стривожив членів колективу.

«Це було дуже смішно, страшно і мені, і, мабуть, людям. Тому що у мене були очі по сім копійок», – пригадав співак.

Він також додав, що до жодноъ з речовин він не звик. Втім, алкоголь таки викликає у артиста залежність. Свого часу члени групи часто під впливом напоїв влаштовували гучні вечірки в готелях та псували майно. Крім того, на початку кар’єри, співак напивався перед виходом на сцену. Однак з часом Валерій зумів впоратися із залежністю.

«Алкоголь — це найстрашніший наркотик, який тільки є в світі», – резюмував артист.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.