Легендарна українська пісня зазвучала англійською у США та Британії

«Два кольори» переспівав Олег Скрипка.

Популярний український співак Олег скрипка переспівав легендарну українську пісню «Два кольори». Англомовну версію композиції він презентував у Всесвітній день вишиванки, який цього річ відзначали 21 травня. Оновлений хіт пролунав на радіо країн, де зосереджені великі українські діаспори – США, Австралія, Велика Британія.

Також відео з’явилося на YouTube-каналі артиста, а сам співак у день свята привітав українців із Днем вишиванки та закликав кожного носити національний одяг.

«Дорогенькі, вітаю вас з Днем вишиванки! Цей славний день масово святкують не тільки в Україні, а і по всіх усюдах. Наше прекрасне свято єднає по всьому світу українців і всіх тих, хто серцем відчуває красу, тепло традиції і любов. Вдягайте святкові строї та милуйтеся вродою світу!»,  – написав він.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.