Дієві поради від Наді Дорофєєвої, як побороти тривожність

Співачка на карантині спробувала нові духовні практики.

Співачка Надя Дорофєєва на карантині продовжує активно наповнювати профіль в Instagram. Зірка вирішила поділитися з шанувальниками новими практиками для боротьби із тривожністю.

Вона зізналася, що сучасний ритм життя не дозволяє їй віднайти внутрішню гармонію та впоратися зі стресом. Тому вона вирішила спробувати медитацію. Про новий досвід вона розповіла у соціальних мережах.

«Ми всі живемо в час тривожності. І почуття душевної рівноваги мене відвідує дуже рідко. А заспокійливі пити як би можна, але скільки можна. Так у мене з’явилася медитація. Всі, хто практикує, знають, як сильно це змінює ваше життя. Все почалося з тренування з Олександрою Годяевою. Це була медитація в русі. Пам’ятаю, як зрозуміла, що зовсім не дихаю. Весь час в затиску. Важко було глибоко вдихнути, і тільки під кінець заняття я відчула повне розслаблення. Класне відчуття», – підвела підсумки Надя.

Відтепер її сон починається та завершується з медитацією. Для цього зірка скачала спеціальну програму. Дорофєєва зазначила, що вже відчула результат. За її словами, вона почала швидше засинати, а її мозок та тіло навчилися розслаблятися.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.