Пара з Холостяка показала свої обручки

Нікіта Добринін та Дарина Квіткова нещодавно офіційно оформили свої стосунки.

Учасники дев’ятого сезону романтичного реаліті-шоу «Холостяк» Нікіта Добринін та Даша Квіткова 20 травня розписалися. Вони вирішили не переносити весільну церемонію у зв’язку із карантином, але від гучного святкування все ж довелося відмовитися. За попередніми даними, святкувати одруження пара планує 12 серпня.

Закохані продовжують публікувати фото та відео, в яких розсекречують подробиці церемонії. Нещодавно вони показали, як виглядають їх обручки. Виявилося, що кільце Дарини відрізняється від весільного кільця Нікіти.

За словами Добриніна, вони вирішили не зупинятися на однаковому варіанті. У Дарини обручка з діамантами, а Нікіта обрав більш стримане кільце – широке золоте, прикрашене асиметричними лініями.

«Даша в діамантах, а я – в золоті», – жартує ведучий.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.