Саша Харатьян, Марія Машкова, Денис Повалій відхрестилися від власних батьків: чому не підтримують стосунки

Деякі артисти активно підтримують російську агресію в Україні. Через це їм доводиться стикатися не лише з хейтом від сторонніх людей, але й зазнати засудження від рідних дітей.

Дмитро Харатьян

Актор частенько говорить в інтерв’ю, що росіянам не потрібні матеріальні блага, достатньо бути патріотом своєї країни. Харатьян клеймить позором тих росіян, які покинули межі країни, рятуючись від мобілізації.

От тільки гардемарин воліє не розповідати, що його власна донька Олександра вийшла заміж за іноземця й давно мешкає у шведському Стокгольмі. Причому працює вона в соціальному центрі для біженців з України. Жінка вважає тата “зазомбованим путіністом”, не спілкується з ним і повертатися до росії не планує.

Володимир Машков

Маша Машкова, яка нині мешкає у США, відкрито заявляє, що не підтримує тата у його пропутінських поглядах. За його виступи на підтримку вторгнення російських військ в Україну актор опинився під європейськими санкціями.

Донька ж навпаки виявляє всіляку підтримку країні-жертві агресії, закликаючи до припинення цієї жахливої війни. Через різні політичні погляди Марія припинила спілкування з батьком повністю, адже засуджує його підтримку ідеї повернення в ссср подібною кривавою ціною.

Таїсія Повалій

Денис Повалій хоч і залишився після 2014 року в Україні, коли його мама Тая втекла на російські терени, але завжди висловлював підтримку родичці, що б вона не робила. Та коли почалося повномасштабне вторгнення, чомусь до москви не подався. Натомість опинився з родиною в Іспанії.

Тепер шукає там роботу композитора. А коли просто Тая на 9 травня розважала своїми співами російських генералів, син відзначив, що “до неї стосунку не має”. Натомість пригадав, скільки горя зазнала його родина під час Другої Світової війни. А ще тато Дениса воював в Афганістані й теж знає не з чуток, що війна – це завжди біль та скорбота, а не свято.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.