Потап та Полякова розповіли про особисте життя Винника та Балана

Зірки обговорили, чи може Дан та Олег бути гомосексуалістами.

Популярні українські виконавці Оля Полякова та Потап провели спільний ефір в Instagram. Під час трансляції вони обговорили своїх зіркових колег. Зокрема, вони зійшлися на думці, що на вітчизняному ринку шоу-бізнесу є виконавці, які приховують свою справжню сексуальну орієнтацію.

Олексій Потапенко попросив глядачів написати у коментарях імена зірок, який вони підозрюють у гомосексуалізмі. Користувачі мережі припустили, що одним із геїв може бути Олег Винник, однак Оля та Олексій відразу заперечили цю думку.

«Винник? Та ви що!», – здивувалася Полякова.

«Винник – не гей. Я до нього чіплявся, він не піддався!», – заперечив Потап.

Також глядачі ефіру зазначили у коментарях імя Дана Балана, який є колегою Потапа у вокальному шоу «Голос країни». Артисти разом були тренерами на проекті.

«Він далеко не… За нього відповідаю!», – із впевненістю зауважив Потапенко.

Полякова додала, що представникам нетрадиційної орієнтації потрібно без остраху оголошувати про свої вподобання, а аудиторії потрібно приймати людей із їх особливостями.

«Кожна людина має бути вільною у віросповіданні, виборі політичної позиції та орієнтації. Мені б хотілося, щоб у нашій країні склалися такі умови, щоб цим людям не доводилося ховатися», – заявила Полякова.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.