У сім’ї покійного із Иванушек Олега Яковлева намагаються відсудити 200 мільйонів

Цю суму хоче отримати жінка, яка називає себе його мамою.

Соліст гурту «Иванушки International» Олег Яковлев помер три роки тому. Після смерті знайшлася жінка, яка заявила, що вона його біологічна мама. За словами Маскуди Мінідарової, у молодості її син втік до Москви та став учасником популярного гурту.

Тепер жінка хоче провести ДНК-тест, довести спорідненість з артистом та відсудити у його сім’ї 200 мільйонів рублів. Оскільки грошей на проведення експертизи у неї немає, вона вимагає цього від лікарні. Наразі шукає адвоката, який може у цьому посприяти.

«Маскуда Мінідарова твердо вірить: померлий у 2017 році Олег Яковлєв – її син. Мовить, що він утік із дому в Москву і став частиною знаменитого гурту з 90-х. Три роки тому його не стало, у 2020-му, за її словами, знищать біоматеріали. І тоді вже не буде можливості зробити тест ДНК і відсудити 200 млн рублів», – йдеться у Telegram-каналі «Mash».

Однак цивільна дружина Олега проти того, аби Маскуда проводила ДНК-аналіз.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.