Брала участь не заради кохання. Кар’єра учасниці Холостяка стрімко пішла вгору

Дана Оханська розповіла про свої плани після проекту.

Фіналістка десятого сезону проекту «Холостяк» на своїй сторінці в Instagram поділилася планами на майбутнє. Спершу вона подякувала усім, хто її підтримував. Дівчина зізналася, що їй особливо приємно отримувати хороші слова з приводу свої творчості.

«Обожнюю всіх вас за теплі слова, які отримую щоденно. За компліменти моїй творчості та українській – особливе дякую. Незабаром уже буду записувати розмовні сторіз і розповідати про своє життя після проекту. Про що вам цікаво було би почитати/ що почути? Діліться в коментарях. ⠀⁣⁣⠀
Як вам ідея, якщо час від часу читатиму свої вірші в сторіз/ постиму в стрічку?», – написала Дана.

Також учасниця проекту додала посилання на власні вірші та анонсувала вихід збірки авторської поезії, яка наразі готується до друку у видавництві.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.