Конкурентка Джамали. Дочка Євгена Кошового розповіла про плани

Варвара зазначила, що хоче стати артисткою.

Учасник студії «Квартал-95» Євген Кошовий разом із дружиною виховують дві доньки – Варвару та Серафиму.

Старша Варвара веде активне життя у соціальних мережах, постійно публікуючи нові фото та відео. Нещодавно в Instagram 12-річна дівчинка відповіла на питання підписників. Вони поцікавилися у неї, яку професію вона хоче обрати. Варвара відповіла, що мріє стати артисткою.

У 12 років донька Кошового вже встигла стати справжньою зіркою. Вона брала участь у проектах «Розсміши коміка» та «Голос. Діти». В останньому навіть дійшла до фіналу, але не отримала перемогу. Тоді Варвара заспівала пісню «Крила» своєї наставниці Джамали. Її виступ викликав неоднозначну реакцію користувачів.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.