Передбачив кімнату для дітей. Володимир Остапчук розповів, як обирав житло з новою коханою

Шоумен також пояснив, чому не знайомить обраницю із дітьми.

Шоумен Володимир Остапчук нещодавно офіційно підтвердив свої стосунки із Христиною Горняк. Пара разом уже півроку.

Ведучий має двох дітей від першого шлюбу – доньку Емілію та сина Евана. Однак поки Володимир не поспішає знайомити свою нову кохану із дітьми.

Він пояснив, що таке рішення вони прийняли разом із колишньою дружиною. Батьки переживають, як сприйме нову жінку старша донька. На його думку, дворічний син Еван більше готовий до цього знайомства.

«Моїй старшій доньці Емілії наступного тижня буде 7 років, вирішили з Оленою поки не знайомити офіційно, бо для дитини це набагато складніший процес. А молодшому сину Евану 2 роки, думаю, що для нього будь-який дорослий чоловік чи тітка – це просто нова прикольна штука, щоб погратися», – зазначив Володимир

За словами Остапчука, при виборі спільного житла з Христиною він орієнтувався, аби у квартирі була дитяча. Шоумен сподівається, що у майбутньому діти будуть гостювати у нього.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!