Олександр Пономарьов та Олена Мозгова давно не разом, але мають дещо спільне: доні Євгенії минуло 26 років

Зазвичай Олександр Пономарьов та Олена Мозгова в інтерв'ю підкидають шпильки на адресу одне одного, але вчора раптово виступили спільною командою. Що примирило колишнє подружжя?

20 березня спільна донька Пономарьова й Мозгової Євгенія відзначала 26-й день народження. З цієї нагоди батьки дівчини забули про взаємні звинувачення у зрадах та аб’юзі. Натомість наговорили в мережі купу теплих слів на адресу іменинниці. Співак написав в Інстаграмі:

“Сьогодні День народження моєї Доні – Євгенії! Многая і Благая Літа тобі! Люблю тебе!”

Навіть не забув проілюструвати пост світлиною з рідною донькою та поставити смайлик у вигляді червоного сердечка.

Як виглядає донька Пономарьова та Мозгової

Першим, хто доєднався до привітань, виявився напарник Олександра по сцені Михайло Хома, який збирається відмовитися від сценічного імені Дзідзьо. Артист побажав Жені здійснення бажань.

Підписники акаунту Пономарьова позаздрили Олександру, що в нього така гарна й дуже доросла донька та побажали іменинниці божих благословень та всіляких благ.

Як виглядає донька Пономарьова та Мозгової

Продюсерка назвала доньку Сонечком, виклала у Фейсбуці світлину дорослої дівчини та показала, якою Женя була в дитинстві. Щаслива матуся відзначила, що іменинниця виросла гарною не лише зовні, але й з середини.

Як виглядає донька Пономарьова та Мозгової

Отже, між колишніми коханими людьми, які тепер практично ворогують, усе-таки залишилося щось спільне, що їх об’єднує. І це чудова донька Євгенія. Старшу доньку Олени Олександр теж вважає своєю, оскільки удочерив та зростив. Вони й нині спілкуються з Зоєю.

Надалі життєві дороги Пономарьова та Мозгової розійшлися. У кожного своє особисте життя та є інші діти. У співака син Олександр, якому вже 15 років. В Олени донька Соломія, що відзначила 9-річчя.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.