Розлучення було болісним. Батьки Михайлюка розповіли про його колишній роман

Макс зустрічався із дівчиною впродовж п'яти років.

Батьки головного героя десятого сезону «Холостяка»  розкрили подробиці попередніх стосунків свого сина. За їх словами, вони тривали п’ять років. Пара разом жила, а його обраниця була знайома із родичами Максима.

Макс Михайлюк з батьками

За словами мами, Холостяк був по-справжньому закоханий. Вона зізналася, що таким щасливим свого сина ще не бачила. Хлопець був налаштований одружитися із дівчиною, навіть обрав обручку. Тому їх розлучення стало справжнім ударом для Максима.

Як зізнався батько, Михайлюк погодився на участь у проекті через болісний розрив. Батько підтримав сина. На його думку, кохану людину потрібно шукати, адже у цьому і полягає сенс життя.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.