Тоня Матвієнко розповіла про інцидент у лікарні

Неприємна ситуація трапилася 20 років тому.

Оля Полякова та Тоня Матвієнко провели спільний ефір в Instagram, під час якого зіграли в гру «Правда або дія». У процесі Тоня розповіла про інцидент, який трапився з нею в лікарні «Охматдит».

Зірка пригадала, як привела свою доньку Уляну на огляд до лікаря. Чоловік почав до неї домагатися. Матвієнко тоді було 19 років.

«Одного разу трапилася неприємність. Ми потрапили в Охматдит, до мене прийшов лікар і став мене домагатися — в 19 років. Він мене притиснув і сказав: «Ну ти ж нагуляла», – розповіла Антоніна.

За словами артистки, лікар навіть погрожував нашкодити дитині.

«1999 рік, телефонів немає, всі були на дачі, нікому зателефонувати. І він собі вирішив, що я така дурна малолітка, народила, тому що бродила десь. Він сказав: «Якщо не підеш, то я твоїй дитині зроблю проблеми», – поділилася артистка.

Тоді її врятувало ім’я її мами – народної артистки України Ніни Матвієнко.

«Я пам’ятаю і рік, і день, коли прибула. Можна підняти матеріали, подивитися, чи працює цей лікар. Тому що це така травма. Я тоді сказала: «Ти що! Так у мене мама Ніна Матвієнко!» І це мені допомогло», – зазначила Матвієнко.

Вона припускає, що чоловік досі там працює, але додала, що не має бажання з’ясовувати стосунки через скільки років. Тим паче, що тоді конфлікт вдалося залагодити.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.