Українська співачка та політик розповіла про замах на своє життя

Оксану Білозір отруїли, коли вона очолювала Міністерство культури і туризму.

Українська артистка Оксана Білозір зізналася, що її життя опинилося під загрозою у той момент, коли вона вела активне політичне життя. Білозір – колишній народний депутат. Також жінка була Міністром культури та туризму України. Саме в той час, коли вона очолювала структуру, її отруїли.

За її словами, вона 12 діб провела без сну та відчувала сильні болі у спинному мозку. Її навіть частково паралізувало. Аби впоратися із наслідками, їй довелося рік провести в лікарні.

«Я рік лежала в Феофанії. Не могла ходити, не могла пересуватися. Мене чоловік просто садив на велосипед, бо мені треба було розробляти ноги, щоб зняти параліч, і я крутила педалі. Це було найважливіше відкриття для мене, що хтось просто може хотіти мене вбити», – розповіла Оксана.

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.