Автор Кварталу-95 хоче поборотися за серце холостячки Ксенії Мішиної

Про свій намір брати участь у шоу комік оголосив на сторінці в Instagram.

Учасник «Ліги сміху» та автор «Квартал-95» Олександр Елерт розповів про своє бажання взяти участь у проекті «Холостячка». Таку заяву він зробив у соціальній мережі.

Олександр Елерт

Про старт нової романтичної програми оголосили під час пост- шоу десятого сезону «Холостяк». Відомо, що головною героїнею стане акторка Ксенія Мішина. Актриса стала популярною завдяки ролі у серіалі «Кріпосна». Також дівчина отримала перемогу у проекті «Танці з зірками».

Наразі триває чоловічий кастинг на проект. Олександр Елерт має плани спробувати завоювати серце зірки.

«Я вважаю, що просто так отримувати бритву, носки чи пінку для гоління – це класне відчуття. Тому я вирішив – йду в шоу «Холостячка». Мішина, зустрічай! Я йду в сезон», – зазначив комік.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.